pondelok 17. marca 2014

Nová závislosť? :)

Celý minulý týždeň som chodila každý deň poctivo do práce aj z práce na kolobežke. :) Niekde v polovici týždňa som začala nosiť aj hrudný pás. Zistila som, že reálne spálim ešte viac kalórií, než si endomondo v telefóne myslelo.

Zelené je beh, oranžové kolobežka.
Neuveriteľne ma to na kolobežke baví. :) V práci som z domu za cca 15 minút a električka trvá zhruba podobne (plus čas kým na ňu čakám atď), takže v podstate rýchlejšie. Vo štvrtok som sa dokonca odhodlala ísť na nej aj k zubárke so strojčekom, tzn. z Karlína do Dejvic a v pohode, kopec na Letnú som si vyšľapala, inak som trajdala na nej. Osvedčilo sa mi používať výnimočne namiesto maps.google.com naše české mapy.cz. Môžete si tam naplánovať cestu na bicykli a zvoliť či chcete iba cyklotrasy alebo aj normálne cesty a ono vám to ponúkne cestu. Nie, že by som sa v prahe nevyznala, ale zase taký macher nie som a občas si potrebujem pomôcť. :)

Do toho som si bola zabehať iba v rámci nike tréningu. No a ešte som bola na trhoch v sobotu tiež na kolobežke, ale to som si nemerala. :)

Ododneška som si začala znova zapisovať kalórie na www.kaloricketabulky.cz. Nemám váhu, čo je možno aj dobre, a netuším, koľko vážim, ale určite som pribrala. Nohavice su mi dosť nafest a niektoré ani neoblečiem. :( Hneď ako nájdem meter, odmeriam sa. Verím, že každodenné cesty na kolobežke a občasný beh mi pomôžu sa opäť dostať do formy a pokúsim sa prispievať častejšie aby som mala nejakú motiváciu. Predsalen by som sa v lete rada natlačila do kraťasov. :))))

Držte mi palce.

3 komentáre:

  1. Škoda, že také nemohu do práce jezdit na kole, bruslích nebo třeba i chodit pěšky, ale jen autobusem sem jedu okolo jedné hodiny ... :-(

    Ty jsi super, mám radost, že Tě to tak nadchlo! ;-)

    http://beh-na-dlouhou-trat.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono teoreticky by to asi šlo, ale pri takej dialke je to asi uz skor strata casu. Kolko to mas KM?

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...