nedeľa 23. marca 2014

Aktuálne: Miery, plány a tak :)

Na víkend som odcestovala domov do Martina a odtiaľto budem pokračovať dnes večer do Bratislavy. Čaká ma školenie a vo štvrtok budem cestovať späť do Prahy. Vzala som si so sebou aj kolobežku aj veci na behanie a plánujem v Bratislave nie len ráno a večer jazdiť na a zo školenia na kolobežke, pretože komentovať mestskú hromadnú dopravu v Bratislave nemá zmysel, ale aj večer behať. Po večeroch moc plánov nemám a takto aspoň pekne využijem voľný čas. Lepšie než sedieť len tak na hoteli.
Z hotela do miesta školenia to mám 4km, takže to je denne 8km na kolobežke a k tomu asi cca 5km beh.

Spálené kcal za tento týždeň

Dúfam, že to bude aspoň trošku poznať na váhe a mierach. :D Doma naši majú váhu a objavila som aj meter. Po dlhej dobe som sa teda odvážila odvážiť a premerať sa. No... Myslela som, že to bude horšie. Našťastie sú to len pár centimetrové rozdiely.
Aktuálne teda vážim 63kg a v páse mám 65,5cm, zadok 99,5cm, boky 97cm. Keď sa vrátim do Prahy, skúsim nájsť svoj meter, alebo si kúpim nový, a miery budem aktualizovať aby ma to motivovalo trošku viac. Rada by som sa zase dostala do poriadnej formy a hlavne opäť schudla. Váhu doma nemám, ale budúci týždeň idem na nejakú konzultáciu a preváženie na váhe Tanita, tak možno bude nejaký rozdiel. Domov si ju asi kupovať nebudem. Bude mi stačiť aby som sa v lete vliezla do kraťasov. :D Na váhe nezáleží.

Za minulý týždeň som každý deň jazdila na kolobežke, okrem piatku, kedy som cestovala domov a na kolobežke som sa iba presunula na hlavní nádraží. V soobotu aj dnes som si bola zabehať, máme tu pekné kopčeky a poriadne som sa zadýchala. Údaje o mojich aktivitách nájdete na endomonde - http://www.endomondo.com/workouts/user/4788029

Inak pár drobností k cestovaniu s kolobežkou, určite to niekomu môže pomôcť.
Kontaktovala som Student Agency - v autobusoch sa dá prepravovať za 10kč, ale musí byť v obale, čo trošku sťažuje prepravu ak na nej chcete prísť k autobusu a aj na nej potom pokračovať. Na svoju som obal na nete nenašla. :/
Regiojet zase nemá na prepravu kapacity, takže tam to nie je možné vôbec.
České dráhy sa v tomto prípade vyznamenali. Preprava stojí ako miestenka, čo medzinárodne urobilo 84kč a kolobežka nemusí byť poskladaná ani v žiadnom špeciálnom obale. :) Nakoniec som teda využila ich služby. Lístok majú síce najdrahší, ale cena sa dá trošku stlačiť ak si kúpite lístok k hraniciam a od hraníc. U mňa to urobilo cenový rozdiel skoro 300kč.

1 komentár:

  1. Jsem zvědavá, jak se ti povede ve shazování centimetrů, já nejsem zaboha schopná sundat vánočno-silvestro-narozeninová 3 kila, která jsem nabrala. A to jsem do toho opřená už nějakou dobu, ani vyloženě pauza tam nebyla, vyřadila jsem dokonce vše sladké, i ovoce a med a tělo na to vůbec nereaguje :) Ale pořád se utěšuju, že s běž.trén.plánem 4x týdně + sem tam cvičením se to musí časem poddat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...