nedeľa 24. marca 2013

Ja a 30 Day Shred = hruška dokončila cvičenie! :)

Ak si niekto myslí, že načo ta Bežkyňa cvičí shred, veď jej to netreba, tak vás uvediem do správnej miery. Teraz sme tu na chvíľočku dve, ja a ona:) Prečo som tu a píšem o sebe, nájdete v tomto článku. A ak niekoho bude po dočítaní zaujímať môj jedálniček, tak ten nájde presne tuto:).

Možno sa tento článok bude zdať ako veľmi pridlhý, ale ja viem prečo to takto píšem. Chcem pekne vysvetliť a povedať všetky moje poznatky, sklamania a radosti. Niektoré články sú napísane štýlom prvý deň bol zlý ale druhý som išla všetko s Natalie . Potom som si myslela, že také hororové pocity mam LEN JA,  že LEN JA nezvládam cviky a ostatní áno. Nie je to pravda.  Horor a tažkosti zažil asi každý!


V prvom rade chcem poďakovať mojej super sestričke, ktorá mi veľmi pomáhala s jedálničkom a mala som u nej obrovskú podporu:) a tiež by som nezačala svoju premenu bez Nikki, ktorá mi dodala odvahu a nekonečnú motiváciu vďaka jej blogu :)
JEDENIE
Snažila som sa jesť 5x denne. Veľké raňajky (ovsená kaša s banánom skvelo zasýti), sacharidy iba na ráno a obed, olovrant a večera bielkoviny, zelenina, mäso.  Nejem tatarky, vyprážane, žiadne light, kečup občas trošku a par krat som mala niečo hriešne, asi raz za týždeň. Snažím sa jesť kvalitnejšie, zdravšie, často. Pri každej neistote ohľadom jedla som sa vždy radila so sestrou (alebo som ju skôr otravovala??:) . Treba skontrolovať či zdravé stravovanie ovláda naozaj dobre (alebo len kacá) ;)

A teraz niečo k samotnému cvičeniu. V prvom rade som ale rada, že som Jillian začala cvičiť a neskončila v polovici ale po 31 dňoch, hurá!:) A ešte čosi, našla som na nejakom blogu video na ABS, tak asi od druhého levelu som si po docvičení 30DS davala aj týchto 8 minútiek:) Okrem týchto aktivít som nerobila žiadnu inú, maximálne som iba chodila stále pešo. Ale to už za aktivitu nepočítam, mam rada prechádzky a vždy uprednostním nohy pred autom/autobusom.
Ak niekto nevie, ako sa to má cvičiť, tak každý level sa cvičí 10 dni. Ja som si dala po prvom levely pauzu na deň, ale potom už nie. Samozrejme, že po pauze telo zregeneruje, ale mne sa zdalo, že sa mi po pauze horšie cvičí. Tak som si ich potom nedávala. Ale ak ju niekto potrebuje, tak prosím:)

1. level 
Z prvého levelu som mala celkom strach. Všade som čítala, že po prvom dni mávala väčšina riadnu svalovicu, nemohli chodiť a ani sa hýbať.  No skvele! To snáď nemyslia vážne?! Nachystala som si karimatku, potom 2x 0,75l PETky, pre istotu aj pohár vody a zapla som si video. Pamätám si, že som bola vyčerpaná, ale šťastná ( to nadšenie a šťastie zažívam po každej odcvičenej polhodinke:D) , že som to zvládla. Kliky som robila podľa Anity po celú dobu. U ostatných som sa počas tých 10 dní dopracovala aj ku Natalie (tažšie prevedenie). Nevedela som hneď všetky cviky perfektne v prvý deň. Každý cvik som musela obkukať, vyskúšať, a potom to šlo. Netrápte sa, ak vám nič nešlo v prvý deň, to asi skoro nikomu. Pri konci prvého (vlastne každého) levelu odcvičíte všetko na 110%, to mi verte!:) Prvé dni ma boleli hlavne lýtka, a ruky asi celý prvý level. Neznášala som výpady doboku a zdvíhanie fliaš zároveň. No zaťala som zuby.
Po pár dňoch som myslela, že keď si zvyknem na tempo, nebudem sa potiť a bude to easy... Nebolo. Pretože vy a vaše telo sa snaží každým dňom podať lepší výkon. Takže zo mňa kvapkalo vždy viac potu, ale ten úsmev na konci stál za to.

Upozorňujem: myslela som si, že hneď po prvých dňoch uvidím výsledky. Nič také som ale nevidela. Chcela som to vzdať ale vďaka sestre som pokračovala. Ak ma viac báb takúto predstavu ako som mala ja, hneď sa s ňou rozlúčte. Výsledky prídu. Neskôr. Tak sa netreba vzdávať.
2. level a moje pocity z prvého dňa boli asi takéto:
„Myslela som si, že vypľujem dušu! Fuj to bolo namahavé, nestíhala som ani tempo a ani robiť cviky na ťažšom levely. Fučala som ešte 15 minút po odcvičení vo vani, kde som sa snažila zrelaxovať moje telo.“
Ostatné dni som videla, že sa po troške lepším. Zrazu som dokázala odskákať celu pasáž squat thrust (prvé kardio ), vývrtky a všetko ostatné.. Len dvojitý skok cez švihadlo som niekedy poľavila tým jednoduchším, ale tempo som sa snažila držať. Neviem ako vy, ale každé ABS som vnímala ako relaxačnú minútku kde som si aspoň trošku vydýchla :D – nemyslite si, že som naozaj relaxovala, to nie, pekne som makala. Najviac ma bavilo posledné ABS – plank twist. Je to pecka !!:)
Aj tu sa našiel cvik, ktorý som neznášala- cheer squads with weights.  Ale musím dať za pravdu väčšine, tento level je naozaj  menej zážívnejší  ako ostatné 2. Ale!! Niektoré cviky ma veľmi bavili, našla som si to svoje.
Pri tomto lvl som už cvičila s 1,5kg činkami (dostala som darček od priateľa :), a začali ma pobolievať aj kolená, ale po 3 dňoch sa to dalo do normálu (snažila som sa trošku zmierniť záťaž lebo bez kolien je to na prd). A začala som vnímať aj mini zmeny na svojej hruške, konečne!!
3. level 
 Pamätám si, že po prvom dni som bola úplne smutná. Nevedela som cviky robiť správne, nestíhala som. Zdalo sa mi, že Jillian ide nejak extra rýchlo..No proste, prvý krát som nemala šťastný pocit po polhodinke. Potom prišiel druhý deň, tretí, štvrtý....a zase som si len potvrdila, že na každý cvik treba čas, než sa ho naučím správne a na 100% . Je lepší než druhý lvl, taký zábavnejší, ale jeden cvik sa mi vôbec nepáčil, a to posledné kardio, rocks star jumps! Namiesto nich som si dávala high-knees s činkami a posledné ABS som si tiež zamenila za posledné ABS z druhého levelu- plank twist. Viac ma bavil a zdal sa mi účinnejší (hlavne pri ňom zapojím aj tie moje šunčičky ;). Posledne deň cvičenia bol neuveriteľnýýýýý, najlepšííí:D
Celkový pocit z trojky je fajn, cviky idú ako po masle, polhodinka ubehne ako nič.
Ktorý sa mi páčil najviac? Asi naozaj ta trojka:)Ale každý level mal pre mňa škaredé cviky a aj cviky, na ktoré som sa tešila. Cvičenie sa mi veľmi páčilo a idem v ňom pokračovať. Ripped in 30 na mňa už čaká v počítačovej zložke :P


A ešte niečo, také malé rady ku cvičeniu, ak vám behajú po rozume ( verte, že ja som riešila asi každý detail ) =>

1. " Jedna začala cvičiť Jill s 1,5kg činkami, ďalšia s 3kg...bla bla..“ Nevadí ak začnete s PET flaškami 0,5l. Vôbec to z vás neurobí loosera alebo niekoho horšieho, či dokonca slabocha. Mňa boleli ruky aj po 0,75l. Nemusíte začínať hneď s tým najťažším, lebo aj iní začali s vysokými číslami, ak sa na to necítite. Vy sami najlepšie viete, čo zvládnete.

2. Treba cvičiť v obuvi. Prvé dni som cvičila iba v ponožkách, po pár dňoch som si oprala tenisky a ten pocit v teniskách bol na nezaplatenie. Nohu som mala pevnú, nešmýkalo sa mi tak, nebala som sa robiť také a hentaké pohyby. Je to lepšie, ale ak si to chcete overiť sami, kľudne skúste ;)

3. Ak cvik neurobíš na prvý krát na 100% nevadí, každým dňom sa to zlepší a ku koncu levelu to bude na 1*

4. Zmeny na tele sa neobjavia za 5 dní ( ako som dúfala aj ja  a určite aj veľa iných), ale po čase. Netreba sa vzdávať, všetko chce čas a pozitívne myslenie!

5. Polhodinka sa dá nájsť vždy! Tak žiadne výhovorky a šup na level 1. Vyhovára sa len ten, kto to " veľmi chce", ale v kútiku samého seba si vždy a rád najde problém, len aby nemusel..Ale je mi jasné, že veľmi chce. Ak si sa v týchto vetách našla/našiel(ale nepriznáš si to, lebo krútiš hlavou že nieeeee), tak je to presne o tebe ;)
6. Malé prehrešky v jedle nevadia, keď musiš tak musíš:D (samozrejme nie každý deň a vo veľkom!!)
7. Netreba sa toľko vážiť, ale skôr pozorovať a zobrať meter do ruky 
8. Výsledky určite prídu. Možno nie 10 centimetrové po prvom mesiaci, ale aj 1 centimeter je úspech, nie?:)

9. Niektoré cviky som cvičila stále s Anitou (ľahšia verzia) napr : push-ups & jumping lunges ( samozrejme, skúšala som aj tú ťažšiu verziu, ale bola som ako slon a nezvládala som ich. Radšej som ich robila na 110% podľa Anity, než na 30% podľa Natalie).

10. Je lepšie urobiť cvik 5x správne, než 100x a nesprávne.
11. Ak vás niečo bolí, niečo nie je v poriadku. Niečo sa robí zle, alebo vaše telo ( v mojom prípade kolená) nezvládali záťaž. Trošku som ich odľahčila na pár dní, ale keď sa to upravilo, pomaličky som začala pridávať ;)
12,. Není chyba, ak si nahradíte cvik, ktorý nezvládate ( ako napr ja rock star jumps) za iný, ale tiež učinný cvik od Jillian. !!! Samozreme, nieže si nahradíte celé cvičenie!!:D najlepšie je si nenahrádzať nič. Potom to môže byť neúčinne. Ja som si 2 cviky v 3 lvl vymenila preto, aby ma to cvičenie viac bavilo a viac som si ho potom užívala:) Najprv som cvičenie brala ako povinnosť že musím! Ale potom sa musím zmenilo na chcem, lebo ma to baví:)
13. T_R_P_E_Z_L_I_V_O_S_Ť
14. Výhovorka: "Bývam v paneláku, nemôžem dupať lebo ma suseda zabije!" Ano, aj ja mam nevrlú susedu dole a mám takýto problém, ale riešenie je jednoduché:) Cvičila som na karimatke a na karimatku som si dala deku, obyčajnu deku a tak sa mi tlmili skoky a nárazy, mäkši dopad. Takže ani bývanie v paneláku nie je problém/ prekážka:) 


A konečne, zlatý klinec únavného čítania ( fuuuuh), miery & zmeny :P 
Ale najprv...Keď som si robila fotky pred, vôbec som nevedela, že ich raz takto uverejním(preto sú rozmazané a nekvalitnejšie). A aby som sa ku cvičeniu viac nakopla, naschvál som si dala nohavičky, z ktorých to bude maximálne kypieť. Motivácia predsa musí byť!:)

Miery: 21.2.2013 24.3.2013
Výška: 176 cm
Váha: 73 kg Po: 70,2kg
Pás: 72cm 70 (- 2)
Brucho: 97cm 94 (- 3)
Stehno: 66,5cm 63,3 (- 3,2)
Stehná spolu: 106cm 104 (-2)
Cez zadok: 108cm 106,3 (-1,7)



Nohy 2..wiuuuuuuu :)
Toto bruško bude moja najväščia pýcha!:)


Ako sa tak na tie fotky pozerám, najväčšiu radosť mi urobili nohy!:) Nemám ich tam v kolenách prehnuté, není to upravene ani photoshopom, oni sa naozaj tak vytvarovali!:D Najprv sa mi to nezdalo a urobila som si asi 20x fotku, lebo som si myslela ze som sa nafotila zle, ale keď to vychádzalo stale rovnako..:) tak som to vzdala..juchu:D A tiež som pyšná na svoj nový pupček (mne sa už zdá, že tam mam aj nejaký ten sval!! Alebo len snívam??) a konečne mi nebudú toľko vytŕčať tie muffiny z nohavíc (teraz uz iba trošku:).
A ako bonus popri cvičení sa mi stratilo čosi aj z pomarančovej pokožky a mam vyhladenejšiu pokožku :) Juchúúúúú:P Menším bonusom je, že som stratila par centimetrov z poprsia:( . Ale čo je hlavne, stratila som centimetre a cítim sa krajšie a trošku viac pevnejšie:)

Musím povedať, že toto cvičenie zaberá aj na hrušky, ak sa to nefláka. Aj keď som najprv váhala či to má zmysel..Áno, má to zmysel!:)...
A ešte ďakujem za všetky podporné komenty pod mojimi článkami. Je skvelé čítať, že sa tešíte na moje najbližšie články a že mi držíte palce. Blog je naozaj skvelá vec, hlavne čo sa tíka podpory. Ďakujem všetkým a dúfam, že som aspoň niekoho inšpirovala!! Aj ja som iba obyčajný človek bez super schopností a zvládla som to aj s plným nosom počas nádchy. Dokonca, keď som mala brutálne zapchatý nos a docvičila som, zrazu som mohla dýchať ako drak :) Ale ak je niekto moc chorý, tak by cvičiť nemal. Určite by ste nepodali uspokojivý výkon a ešte by sa vám niečo mohlo stať. Radšej pekne nohy pod perinku:)

Konečne, koniec článku! O mesiac sa budem hlásiť s mojimi výsledkami po odcvičení Ripped in 30 :) Pripadám si, ako keby som písala filmovú story na pokračovanie,takéto mesačné napínanie je nehoráznosť :)
Môj najbližší cieľ je vyzerať dobre do veľkej oslavy mojich rodičov, čiže do 27.apríla, a mať na váhe aspoň 67-68 kg :) Hádam sa mi to podarí.
Ale skôr, než sa pustím do Ripped, tak si skočím na obed do mesta, kde si dám svoj milovaný vyprážaný syr! Síce budem mať trošku (trošku dosť) výčitky....ale treba sa občas odmeniť za dobre vykonanú prácu, nie?:)

Krásny slnečný deň prajem a poďme makať, leto klope na dvere! :)))))

Zuzka.

35 komentárov:

  1. Zuza! Klobuk dole! Som na teba pyšná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juchuu..veď aj ja na teba som:)a budem ešte viac keď zabehneš maratón a spravíš skúšky na VŠ :P

      Odstrániť
  2. pořádně vydatný článek, to ti teda povím!:)
    těžkosti k tomu přeci patří :) důležité je, že jsi se nevzdala! jsem na tebe pyšná :) břícho bude jistě pýchou, vypadá mnohem lépe!
    procházky mám taky moc ráda! :)
    s pauzami furt bojuji, ikdyž už ne tolik :) dřív jsem pauzy nedávala vůbec a cvičila každý den.. jenže svaly stejně nerostly, takže to byl promarněný rok, řekla bych:D
    "úsměv na konci stál za to" :)
    plank twist je super :P
    změny po druhém levlu tě ještě víc nakoply, že? to je super! krásně se to čte :)))
    doma v botech nikdy necvičím... ale asi bych to mohla zkusit :)
    "radši 5x správně, než 100x nesprávně" to je taky pěkné!
    nové míry jsou super! :) a líbí se mi, že se cítíš krásnější :) prsa holt hubnout první nu, neuděláme nic :(
    filmová story na pokračování?:D tak jo!
    držím palečky v plnění dalšího cíle! a přeji krásný den:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Kamilka :) Ano prvé zmeny mi dodali trochu viac odhodlania a hneď som dávala lepšie výkony :) Ja som teraz úplne taká štastná, že sa mi to podarilo a mam viditeľné výsledky..Myslela som si že budu iba minimálne..Stálo to za to:P :)))No teraz ma napadlo, že filmová story je zlý názov, skôr fotková story :P

      Odstrániť
  3. super rady, krásné změny! A druhý level je zabiják :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzi ve všem s tebou souhlasím! A držím palce s Ripped In 30. Mě osobně z Ripped bavil hodně 1. level (i když po Shredu je to trochu zas easy) ale druhému lvl nějak nemůžu přijít na chuť. Jsem hodně zvědavá na tvé dojmy!! Drž se a gratuluju k zhubnutým centimetrům!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, já taky teď jedu level 2 u rippedu a jsem z toho celá rozbolavělá, to posilování mi přijde ok, ale cardio je na mě trochu moc, první den jsem jela tu těžší formu a dneska už jenom lehčí,mám namožený záda, ale říkám si, že za ty výsledky to stojí, jen nechci vidět, co bude ve 3, přijde mi totiž, že lvl 1 byl vcelku brnkačka, bolely mě jenom ruce z kliků, ale teď u toho lapu po dechu a musím si dávat i chvilkový pauzy.

      Odstrániť
    2. No uvidím aky bude ten Ripped in:) este som si neprezrela ani video ale ukludnujem sa tym, ze prvy level ma hadam nezabije :) Dufam ze dáš vediť aj ty, ako si bola spokojná s cvičením :) A dakujeeeem :)

      Odstrániť
  5. :-) SUPER, mám stejnou výšku, ale jiné rozložení hmoty,než ty, je zajímavé sledovat,jak jsme každá jiná. Držím pěsti do dalšího měsíce ,atˇtě dál cvičení baví !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, každý jedne je iný a aj kazdý inak chudne:D Niekomu to ide tažsie a niekomu lahšie:) Ja som si myslela že vysledku budu nič moc ale oslatala som sama prekvapena:)

      Odstrániť
  6. wow! možeš byť na seba právom pyšná :) zvládla si to super a zmeny je vidieť a určite máš zo seba aj lepší pocit :) šikovná si :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super! Na nohou je vidět velká změna, to je úžasný...no a to břicho...jen tak dál! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj ja chcem také bruško :)
    Ja som tiež taká hruštička, ale s veľkým bruchom kt. nechce a nechce ísť dole. A ešte by som potrebovala dať dole vnútorné stehná, zadok mám v poriadku. Páčia sa mi tvoje články a rada by som tiež začala cvičiť. Len neviem presne o čo ide a kde to mám nájsť a kam sa na nové videá mám zase stále vracať.
    Jedenie mi nerobí problém, keď chcem viem sa ovládať. Keď bude teplejšie chcem začať behať a občas si zabehnem do ženského fitka. Ale budem rada keď mi povieš viacej o tvojom cvičení.Ďakujem, Simona :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No prečítaj si moje články, možno tam nájdes nejaké odpovede:) Ja som cvičila jeden cvičebný program celý mesiac, ktorý je rozdelený na 3 levely. Každý level sa cvičí 10 dni (potom moze byt pauza ale nemusi byť) a ked docvičís prvý level, tak ideš zas na druhý level ktorý najdes na youtube http://www.youtube.com/watch?v=NH4NDIdWvSU a nájdes tam presne aj ten treti:) Co znamená vedieť sa ovládať? to je otazne, či naozaj vieš, či sa správne stravujes. Mala by si si to skor niekde zistit :)mala by si jest hlavne pravidelne a nie málo.
      Toto cvičenie ti 100% pomoze s tvojími problematickými partiami ale ak máš nejaké otazky mozes mi napisat na zuzka.stefanikova@gmail.com . Alebo si prezri aj tento skvely web - http://mojetelo.blogspot.sk/ a tam najdes uz uplne vsetky odpovede na svoje otázky. Len treba hľadať a hlavne čitať aj komenty pod článkami. Ja som tam našla vsetko a podla toho som sa aj riadila :) veľa stastia a kludne napis na mail ;)

      Odstrániť
  9. skvělý výsledek, moc gratuluji! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc hezký článek, já také docvičila Shred, ale pak onemocněla a všechno to nabrala zpátky :D. Takže už na mě v počítači čeká Ripped in 30, udělala jsem si fotky "před" a už se moc těším na ty "po" :).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Paráda - klobouk dolů a moc gratuluji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Gratulujem obrovsky a ďakujem za článok. Tvoj popis jednotlivých levelov... presne, ale presne tak som to cítila. Blížim sa k záveru tretieho levelu a teším sa na Ripped. Držím palce, nech to ďalej šlape podľa tvojich predstáv :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ahoj gratulujeeeem!!! urcite ze velmi moc! :-) a ako si cvicila s anitou z youtube alebo si si kupila nejake DVD???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najprv som cvičila cez youtube, potom som si ale stiahla videá :)

      Odstrániť
  14. Já jsem na cvičení doma stále líná, ale párkrát jsem si level 1 z 30day zacvičila a mám dvě připomínky k výše řečenému.
    1) Dá se cvičit v nouzi i bez činek. Já jsem o nich nějak nevěděla a nechtělo se mi první cvičení v půlce přerušit kvůli jejich hledání, tak jsem to odcvičila prostě bez nich (stejné pohyby, ale prázdné ruce) a svaly dostaly zabrat i tak. Samozřejmě s činkama je to intenzivnější.
    2) Nejsem zvyklá cvičit v botách, tak cvičím bez nich a taky to jde. Ne v ponožkách, ale úplně naboso. Mám teda zkušenost jen s tím level 1, ale i když jsem trochu váhala, jestli mi to nebude vadit při tom poskakování, bylo to v pohodě a já si prostě v botách připadám nemotorná. (Chodím tančit orientální tance, ty se také tančí naboso, a asi to už jinak neumím.)
    A jinak půlhodinka není moc času, ale mě od tohoto cvičení odrazuje jednak to, že si ho nedokážu představit ani nalačno ani hned po snídani, kdy by mi přišlo cvičení nejlepší, a jednak to, že jsem po docvičení naprosto zpocená, takže například pro mě nepřipadá v úvahu docvičit, rychle se převléknout a vyrazit třeba do práce. Párkrát jsem to odcvičila během zkouškového, ale jinak si na to čas zatím neumím najít. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja velmi velmi chcem schudnut, ale bojim sa že to dopadne ako doteraz stale. Môj najväčši problem je v jedeni. Chviľu sa držim a potom zasa jem co mi pride do cesty. Prosim pomozte mi nejako. a inak blahozelam, si užasna :) máš moj obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, skus najprv iba cvičiť prvý level, mne pri ňom prestalo tak chutiť jesť a hladať sladké...

      Odstrániť
  16. Ahoj :-( ja som zacala tiez cvicit 30 day shred nakolko som na MD s dvojickami uz 2rok:-) doteraz som sa nedonutila na ziadne cviky ale robi mi starost moje brucho vyzeram ako znovu tehotna...tak som sa rozhodla s tym nieco robit...shred mi poradila kamoska tak som sa nato dala:-) po 1a 2dni svalovica jak hovado ledva som vstala z postele :-) ale nevzdala som to ma to viac a viac bavilo.len chyba bola o tom pise aj zuzka prve dni som cvicila v ponozkach az di 2levelu a potom som zacala pocitovat bolest az taku ze som nevladala skakat...tak som musela prerusit cvicenie.od dneska zacinam zase od 1levelu ale v teniskach!!! Musim podotknut ze pocas 1levelu mi islo z brucha dole 6cm :-) a zuzka mat take brucho ako ty som stastnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A este som zabudla pripomenut ja som neobmedzovala jedenie nakokko schudnut nechcem chcem len spevnit a zmensit moje brucho:-) ja som naposledy jedla o 18 a o pol 20 som si zacvicila a len pila jedla az rano

      Odstrániť
  17. Skvely clanok:) ja som sa o tomto cviceni dozvedela len vcera tak hladam nejake info a tento clanok je superinspirativny. Hned zajtra stahujem a od pondelka idem na vec:) a inak co ked nemam karimatku?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. :D ja robim druhy den a umieram z tej svalovice :D som zvedava na level 3 :((((((((((

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahoj uplne s tebou suhlasim:) tí susedia a všetko :D ja som sa citila tiez tak stastne po kazdej polhodinke vzdy som mala pustenu hudbu a celych tych 10dni som vedela co bude kazdym dnom som vedela dat viac klikov..niekedy tie cviky sa nedaju tak ako to predvadzaju ony..ale ja som poctila ze sa mi kondička zdvihla uz hned po 1.leveli...vzdy som si vravela ze je to len polhodka to dáš! alebo ked prisli ABS tak len ulava ze uff mozem si lahnuť a moje najoblubenejsie slovičko COOLDOWN :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Je toto cvičenie vhodné aj pre "staršie ročníky"- 44 rokov? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ahoj Zuzi, no super to popisuješ, čoby moje pocity (to švihadlo v 2:))) a kliky v 1 :) ) som veľmi rada, že sa ti tak podarilo zamakať. Gratulujem ti ozaj veľmi, udržala si si to? a kde áš ten článok - 2. časť :) tvojho seriálu. Mon

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Mam dotaz. Lvl 1 je na 10 dnů..akoze 10 dnu cvicim to same video??

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Moc děkuju:))) a kde najdu lvl 2 a 3? Nemuzu je najit://

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj :-) super si to napisala, velmi dobre info...len sa chcem spytat po kolkych dnoch sa menia tie levely? Vdaka a prajem vsetko dobre

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...