štvrtok 21. júna 2012

Konečne domov

Dnes mi konečne končí školenie. Teším sa domov. Je mi tu už dlho. Študenti mi zrovna píšu test. Snáď všetci úspešne.
Je to srandovné sledovať, ako sa snažia radiť si. Vidieť to z tej opačnej strany. Myslia si, akí sú nenápadní. To som si na škole myslela aj ja. A pritom to je tak strašne spredu vidieť. :D

Labute na Draždiaku. Naľavo mimo foťák ich bolo ešte raz toľko.

Pobyt mal ale aj pozitívne účinky. Naučila som sa mať rada Bratislavu. Nie je to tu také hrozné, ako som si myslela odjakživa. Už sa tu začínam aj orientovať. Ešte pár takýchto školení a budem tu ako ryba vo vode. V týchto teplách som včera a predvčerom šla radšej k vode, než behať. V utorok na zlaté piesky, so zastávkou v tescu pre plavky. Žiadne som tu so sebou nemala. Zistila som, že tam majú úžasný výber za super ceny. :) Tak mam jedny tyrkysové a jedny také farebné. Nafotím doma.

Fotka z nového mostu smerom k mostu Apollo.

Streda na Draždiaku v Petržalke. A večer s kamarátom V. sme potom šli do centra na magio pláž. Príjemné miesto s pieskom a plážovými lehátkami na brehu Dunaja. Ani sa mi nechcelo ísť späť do hotela. :) A už vôbec nie spať. Tak som si ešte za zvukov búrky do noci púšťala rôznu hudbu. Ale, že by tá burka nejako pomohla proti tomu dusnu? Ani omylom. Dnes je ešte horšie než včera.


Nejaké novinky k môjmu chudnutiu. Váhu tu nemám, ale mám meter. Na stehnách pod zadkom mám asi o 1-2cm dole - 89cm. Cez zadok mám dole asi 1cm - 92cm. Takže príjemné. :)

Dnes večer si už konečne zabehám doma, teš sa na mňa Šárka divoká. A dovidenia Bratislava. :) Zase nabudúce.

Bežkyňa

5 komentárov:

  1. Je hezký, jak si Slovenka našla cestu k Bratislavě a Prahu považuje za svůj domov. Super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kvůli čemu jsi byla v Bratislavě? Vím, že kvůli školení, ale já si celou dobu myslela, že někdo školil tebe a ne ty někoho :D Nebo jak to je, pokud se můžu zeptat?
    Míry jsou super, je pěkný vidět, jak postupně ubývají. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som školiteľka u nás vo firme a mali sme školenie pre klientov v BA. :)

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...