piatok 19. apríla 2013

Dobrovoľník na Volkswagen Maraton Praha!

Dievčatá a chlapci! Juchú! :)

Pred pár dňami som na popud kamaráta z behania vyplnila na internete prihlášku na dobrovoľníka na Volkswagen Maraton Praha. Páčila sa mi myšlienka zúčastniť sa aspoň týmto spôsobom a zažiť si tu atmosféru naplno! Mala som možnosť si zvoliť kde chcem pomáhať a vybrala som si štart/cieľ. Niekoľko dní sa nič nedialo a včera mi prišlo potvrdenie. :)
Dobrý den / Ahoj,

mnohokrát díky za Tvůj zájem nám pomoci zorganizovat nejprestižnější maraton v České republice - Volkswagen Maraton Praha. Tento závod už je vyprodán, máme nahlášeno 9 000 běžců!
Posílám informace ohledně srazu a prosím o potvrzení Tvé účasti obratem (Stačí napsat, ano přijdu, můžete se na mne spolehnout).
Pokud nemůžeš přijít, prosím, abys mi to také napsal/a (Nepřijdu, omlouvám se z účasti.)

Popis činnosti: pomoc s koordinací prostoru startu a cíle všech běžců maratonu 
Prostor startu a cíle je nejdůležitějším místem závodu, proto jsem ráda, že nám pomůžeš s organizací právě zde.
Jako odměnu obdržíš oficiální dobrovolnické tričko, bundu, bagetu, pití, dobrovolnickou příručku a slevovou kartičku RunCzech klubu.
Pro celkovou organizaci je velice důležité znát počet dobrovolníků, kteří přijdou a pomohou, proto se těším na vaše odpovědi!
Díky moc a přeji Ti pěkný den!
Mám strašnú radosť! Síce je zraz už o piatej ráno a bude to veľmi náročné, ale moc sa teším. Keď budú dobiehať do cieľa, tak to asi oplačem, pár krát zatlačím slzičku. Hlavne dúfam, že uvidím všetkých kamarátov, čo bežia, v cieli!
Uvidím, či bude čas fotiť aspoň mobilom a keď tak sa podelím o fotky. :)

6 komentárov:

  1. Jee, tak to se uvidíme, běžím poslední část univerzitní štafety ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super! Ja nechápem, prečo nám nenapadlo si tu štafetu tiež ubehnúť. :D

      Odstrániť
    2. No já asi vím proč - startovné za jednu normální štafetu bylo 7,500kč, což se mi zdá jako zlodějina. Nás to stálo 5000kč (ta univerzitní), ale platí nám to škola.

      Odstrániť
  2. Kebyze som v Prahe, hned som tam. Pekne si to uzite ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Závist, já jsem jen běžec, ale dělat dobrovolníka na nějakém běhu je taky můj sen, zároveň ale vždycky chci běžet, takže zatím jen běhám a tajně doufám, že někdy budu zraněneý, abych mohl dělat dobrovolníka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Za to, že jsi dobrovolník se taky dostávají nějaké dárečky? Já snad začnu taky dobrovolničit! :D Miluju ty trička, které se dostávají :D

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...