štvrtok 14. marca 2013

Krásny deň!

Dnes mi deň začal tak nádherne! :) Občas je fajn, nechať sa uniesť! Ráno som si bola zaplávať v Axe, strašne sa mi nechcelo, ako inak? :D Uplávala som si ten svoj 1km (244kcal) a hajde do práce. Nastúpila som do trojky a počujem zvuk gitary. :) Nejaký pán, asi bezdomovec tam hral. Ale to bolo niečo! Hral fakt úžasne, nejaké blues, ešte do toho trúbil ústami. Aj som mu zatlieskala a dala nejakú korunku, pretože mi vážne na perách vykúzlil úsmev a spravil mi krajší deň. Aj keď si za to možno kúpi krabičák, no čo, aspoň mu bude veselšie. :)

A ešte tu mám pre vás utorkový beh s Nike. Myslela som, že po tej pauze to po prvom km vzdám, ale keď som potom videla ten čas, tak sa ani nedivím. :D Druhý km je rozcvička a nejaká technika, takže preto tak trvá. :)


Možno ste si už všimli, že na blogu mi pribudla nová prispievateľka. :) V blízkej dobe sa môžete tešiť (možno už dnes) na prvý príspevok a verím, že budete nadšení!

Bežkyňa Myjka

2 komentáre:

  1. Páni:)Krásný běh:)
    Ty muzikanti někdy dokáží vykouzlit úsměv na tváři:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já byla dnes běhat s kamarádkou, daly jsme si okruh 6,5km (trénink na sobotu) a dneska mi ten běh tak strašně nesedl!! Bylo to pro mě utrpení.. Jsem v Praze na praxi a nemám tu celé vybavení, takže jsem byla bez čepice, rukavic a jen s tenkou mikinou.. No hrozné. (musela jsem se někomu svěřit :D)
    Co všechno jsi dělala v rámci rozcvičky? Běžeckou abecedu? Já se k tomu nikdy nedonutím :D

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...