pondelok 27. augusta 2012

Cvičenie jogy každý štvrtok na Vyšehrade zdarma

Vo štvrtok minulý týždeň som sa nezmestila na hodinu aerojógy, už mali naplnenú kapacitu. No a už dlho som sa chystala navštíviť cvičenie jogy na Vyšehrade priamo na trávniku v parku. Táto akcia sa koná už pár týždňov a je zadarmo. Predcvičuje Alef a info o ďalších cvičeniach nájdete na stránkach - http://jogapraha.eu. Na webe nájdete aj fotky. Neviem ako to Alefa napadlo, ale verejne mu ďakujem za tento nápad!
Stretnutie je vždy o 18:00 pri metre Vyšehrad. Stačí vám karimatka a dobrá nálada. :) Bola som trochu nervózna aké to bude a čo okoloidúci ľudia. Nakoniec sa ku mne pridala aj kamarátka, takže nám bolo ešte veselšie. Užila som si krásne skoro dve hodiny jogovania. Ozajstnú jogu som takto vlastne ešte nikdy necvičila. Vždy som chodila iba na nejaké odnože, napríklad powerjogu alebo vám už z blogu známu aerojogu. Potešilo ma, že som zistila, že aj power aj aero má s jogou naozaj spoločného mnoho a nemala som problém so žiadnou polohou.

Milujem jogu a preťahovanie sa! Chcem byť ohybná ako mačka. :)

Nechcete sa pridať? Určite budem chodiť pravidelne.
Vpredu predcvičujúci Alef


Bežkyňa

18 komentárov:

  1. škoda, že je to pro mě něco kolem hodiny cesty, abych se tam dostala. Kdybych byla s Prahy, neváhám :), alespoň na jednu hodinu začít :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Škoda, že něco takového není i u nás ve Zlíně...:-(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie, že by Brno bolo zlé, ale aj práve pre tieto veci som rada, že sme sa presťahovali do Prahy. Proste je tu viac možností. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bohužel bydlím hoodně daleko :D Ale krásu jógy jsem objevila zrovna nedávno. Zatím jsem cvičila doma, ale chystám se i na nějakou vedenou hodinu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to prave sama neumim. :) Potrebujem niekoho, kto ma vedie. Sama som lína jak veš. :)

      Odstrániť
  5. Já byla jen na powerjóze a děsně mě to bavilo! :) Na jógu se taky někdy plánuju zajít, ale uvidíme jak to bude s časem ve šk. rok :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teprve teď mi došlo, že na těch fotkách jsi vlastně ty :D Jóga je super zvlášť pro sportovce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To mě moc láká... ale já jsem jogový začátečník, zvládla bych takovou lekci?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim, že určite. Prípadne na začiatku povedať, že začínaš a nebude problém to prispôsobiť. :) Minule sa Alef pýtal, kto na tom ako je.

      Odstrániť
  8. Jóga mě taky láká, ale bála bych se přijít mezi takové "jogíny" :D Nejsem zrovna příklad ohebnosti.. no a k tomu mám ještě Prahu asi 250km daleko :P

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoooj-ahoj, ak to s behanim myslis vazne - a som presvedcena ze ano :)))- tak jogu vrelo odporucam, bude to mat pozitivne ucinky aj na tvoje bezecke vysledky, drzim palce. papa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. V tomto má Praha jistou výhodu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super, hned bych chodila. u nás bohužel nic takoveho není :-( To jsi ty na té první fotce? jestli jo tak jsi moc sympatická :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Když nad tím přemýšlím, tak v Brně snad ani nic zadarmo, a co teprve jógu, nemáme... Škoda...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snad casom. Ja som rada, že vam mozem zadarmo poskytnut aspon nas casopis. :)

      Odstrániť
  13. Hned bych šla! Škoda, že teď nejsem v Praze :-(

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...