streda 2. apríla 2014

Z každého rožku trošku

Polmaratón sa blíži, už je v podstate za rohom. Zajtra si skočím pre číslo do expa. :) Očakávania nemám absolútne žiadne, nejako to dopadne.

Po kolobežkách som bola pár dní celkom skleslá, ale v nedeľu sme si s Míšou vyrazili na korčule k Vltave. Stretla sa tam snáď celá športujúca Praha a občas to bolo zaujímavé predierať sa davom. V každom prípade sme najazdili cca 12km. Korčule mám už pekných pár rokov a mám malé kolieska (kedysi väčšie proste neboli, cca 15 rokov :D), tak som sa slušne nadrela. Dokonca mám aj fotečku. :)

V pondelok sme nestihli vyjsť z domu za svetla, tak sme namiesto korčulí vybehli na náplavku. Bol to náš prvý spoločný beh. :) No a samozrejme som zase ta pomalšia, grrr. :D Na druhú stranu ma Míša aspoň trochu popoženie. Dali sme si 5km.

Oranžové - kolobka, zelené - beh, šedé - korčule
No a včera opäť korčule. Iba 10km, pretože už bola celkom tma a končili sme už s čelovkou. Najhorší je pre mňa ale západ slnka. V dobe po západe až po zotmenie sa nie som schopná vidieť na ceste hrbole a tak. Našťastie to bude každým dňom lepšie a svetla bude viac.

Videli ste už najnovšie video A Dost! o vanilkových/vanilínových cukroch?
Stream.cz - Vanilkové a vanilínové cukry
Viete, že celkom rada pečiem a rada používam kvalitné suroviny. Z toho dôvodu som kupovala vanilkový a nie vanilínový cukor. A potom príde toto video, za čo som dTestu nesmiene vďačná. Človek sa dozvie, že kupuje v podstate obyč. cukor... Kupovala som ten od Dr. Oetker. Tak ma to nahnevalo, že som do Dr. Oetkera napísala email so žiadosťou o vysvetlenie. Odpoveď som dostala v podstate obratom, ale aj tak som sa rozhodla si urobiť vlastný vanilkový cukor, výhodou je, že ho mám z trstinového cukru. Iný domov ani nekupujem. Lusk vanilky som kúpila v arabskom obchodíku vedľa vchodu za 20kč a dnes večer som to naložila do dózy s cukrom. Malo by to takto byť 14 dní. :) Podám report.

Pred pár dňami so mnou robila rozhovor po emaile Cathryn, bežkyňa z amééériky. Na svojom blogu rozbieha projekt s bežcami z rôznych krajín a za ČR kontaktovala mňa. :) Článok nájdete na tomto odkaze - http://myheartscontentblog.com/2014/04/02/running-the-world-the-czech-republic
Dúfam, že sa páči, sú to moje subjektívne názory. :)

No a posledná vec k dnešnému članku. Bára z blogu Barborka on the Run vyhlásila giveaway s Nike o botičky a poprosila ma o nazdieľanie. :) Podmienky nájdete tu - http://ontherun.barborkas.cz/2014/04/choose-your-nike-free-giveawaysoutez.html
Okrem možnosti vyhrať si zajtra môžete zadarmo zacvičiť aj v Holmes Place. Ja sa tam asi tiež zastavím, nové freečka by sa mi hodili. :)

2 komentáre:

  1. Chodíme teď běhat jen k Vltavě a můžu potvrdit, že "celá Praha sportuje" :) Je to paráda, duben a v tílku... Držím palce v sobotu a těším se na report, chtěla jsem jít fandit, ale jsem bohužel v práci.

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...