streda 16. októbra 2013

RunTour Praha 2013 a tak :)

Dala som si celkom načas a tak o Pražskej RunTour môžem napísať iba to, že sa mi bežala fajn, ale s časom som nespokojná a dokonca sa mi ani nechytila GPS, takže nemám záznam. Oficiálny výsledok bol 28:02.
Inak atmosféra super, len im trošku na úvod kolabovala šatňa.

Dnes som si dala cca 5km, ale opäť bez GPS, pre zmenu som mala vybité hodinky. :D Keď sa darí, tak sa darí. :)
Tak tu mám aspoň záznam zo sobotného behu s kamarátom a spolubývajúcou - Sobotný výbeh.

V nedeľu ma čakajú Drážďany, nečakám nič, pretože to strašne flákam! Hlavne aby som to ubehla..

No a chytá ma cestovná horúčka. Už budúci štvrtok letím na Island. :) Teším na sa polárnu žiaru a vy sa môžete tešiť na fotky.

Inak mnoho blogeriek teraz písalo o zdravení sa pri behu. Dnes som to tak sporadicky počítala a asi z 12 pozdravených ma rozpačito odzdravili asi dvaja bežci. Pritom to boli všetko mladí ľudia, ale bohužiaľ zahľadení do seba, so sluchátkami, hlavy do zeme asi počítajúc kroky. Brrr. Mňa v poslednej dobe nejako beh so sluchátkami neláka, aj keď do Nemecka si asi hudbu vezmem, tam si moc nepokecám. :D

Čo vy? Zdravíte?

4 komentáre:

  1. :D já mám taky raději sluchátka protože mi to prostě pomáhá v běhu, ale kdyby mě někdo pozdravil tak bych asi odpoveděla, pokud bych si vůbec všimla a měla čas zareagovat :)

    jinak si myslím že je hlavní že jsi zaběhla :) nemá cenu se nějak hroutit z času, může se jenom víc trénovat - pokud budeš chtít a vše je jen na tobě ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já běhám jen se sluchátkama, utíká mi to rychleji. :) Já se dívám na běžce proti mně a když mě pozdraví, tak se usměju. Říct ahoj 50ti letému běžci mi přijde divné. :D Ale taky nesnáším, když běžím a běžec proti mně se radši dívá na druhou stranu jen abych ho náhodou nepozdravila. Tak se poznají běžci, kteří to dělají jen aby zhubli, ne že je to baví. ;)

    Na to, že to flákáš (jak říkáš) je to pěkný čas.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja keď behám doma tak zdravím asi každého, koho stretnem, lebo tam sa všetci poznajú :D A inak uži si to na tom Islande, na fotky sa teším :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já musím mít sluchátka, protože pokud je nemám a slyším se jak funím, příjdu si strašně vyčerpaná, byť to tak není:D Na ostatní běžce se ale většinou usměju, nebo zamávám a většinou je mi oplaceno;) u nás jsou asi vychovaní běžci:) dokonce mám pocit že ty naše usměvy dodávají navzájem energii, takové soucitění, povzbuzení..je to fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...