utorok 3. septembra 2013

Memoriál Ondřeje Veseckého

Počet dní do ďalšieho polmaratónu sa neustále znižuje a ja sa snažím, čo to ide, ale nejako to ešte stále nejde. Nedarí sa mi ešte po sťahovaní dostať sa do normálneho režimu, aj keď sa už blížim. :) Tento týždeň presťahujem snáď už konečne zbytok vecí, hlavne tých veľkých, no a potom už budem mať kľud, nebudem musieť myslieť, čo ešte vybaviť.. Uff. :)

Do toho ma už definitívne čaká v októbri (říjnu) výlet na Islaaaaand! :) Včera som si kúpila letenky a moc sa teším, síce iba na tri dni čistého času, ale bude to super. :)

Iceland! Here I come! :)
Podelím sa potom o fotky aj o zážitky. :)

No a cez víkend som si dala beh doma - http://connect.garmin.com/activity/368192954
V nedeľu som celý deň niekde lietala, ráno na salaš pre ovčie syry, potom návšteva starkej a poobede zaviesť brášku na internát. Na beh nebol čas. :) Včera balenie poslendých vecí a dnes to previezť..
Zajtra si buď zabehám ráno, alebo ráno aj večer, chystáme totiž memoriál Ondřeje Veseckého. Áno, je to len legrace a beh na počesť seriálového hrdinu zo seriálu Dlouhé míle. :D Pobežíme s tramvají a kto nepobeží, bude fandiť z okýnka.


2 komentáre:

  1. to musí být super akce:) Island zní super:) co se stěhování týče taky to mám čerstvě za sebou a je hrozné, jak příjdeš po práci a nemůžeš jít třeba jen tak běhat, protože musíš malovat, uklízet, vybalovat a tak:D no nic krásný den:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stěhování vždycky dělá čáru přes rozpočet :) Já se teď taky stěhovala, naštěstí blíž mé oblíbené Stromovce, tak nemám výmluvu a můžu dělat tréninky intenzivnější :) Island závidím, byla jsem tam loni v létě a byl to úžasný zážitek!

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...