štvrtok 28. marca 2013

Moje jedálničky a fotky

Dlho som sa neozvala, ale verím, že sestra vás zabavila dostatočne. Je úžasné vidieť jej pokroky a mám radosť, že do seba šla. Zuzi, fandím ti. :)
Ale čo ja? Ja som od minulého štvrtka školila a do zajtra ešte školím, tak som nemala moc voľného času. Cez víkend som bola tiež mimo, ale nebojte, behy ani cvičenie nezanedbávam. :) V sobotu a nedeľu som si zabehla po 7km, dokonca aj so psím spoločníkom Čipom. :)

HAF!
V pondelok som mala Antigravity a v utorok som bola na Nike tréningu. Polmaratón sa neuveriteľne rýchlo blíži a musím trénovať. :) No a včera som si zacvičila 6W6P a po odvcičení som pre vás nafotila nejaké fotky postavy.



Do budúcna musím natrénovať lepšie ten postoj. :D Bol to môj prvý pokus so samospúšťou, tak je to trošku máznuté.

A znova som si začala písať jedálničky na kalorických tabulkách. Vytvorila som pre vás odkaz, na ktorom nájdete čo som jedla od pondelka do dnes - moje jedálničky. Snažila som sa strážiť si hlavne živiny.

Cez víkend (alebo už zajtra) snáď konečne nejaký poriadnejší článoček bude. :)

11 komentárov:

  1. Čip:D kde ma Dejla? vyzeras skvelo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už to radšej moc preháňaj s tréningom, týždeň pred polmaratónom treba naberať sily :) Pozerala som sa na jedálničky a ja normálne jem toho trochu viac, asi tak 9000 kJ. Teraz mám však stresové obdobie a som tak na 7000 kJ :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snazim sa na tom jedalnicku stale pracovat a postupne pridavat. Citim hlad, takze evidentne mam este co robit. Najlepsie som sa citila v utorok ked som mala skoro 2000kcal. Len tym, ze som asi jedla menej, nez som mala, tak to trosku citim na zadku a stehnach. Ale to sa srovna. :)

      Odstrániť
  3. jak se vám s Čipem běhalo?:)
    Antigravity mě hrozně zaujalo! snad se na něj taky vydám:)
    postoj jistě natrénuješ:) parádní fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super! Vydržal celu dobu a ešte robil blbosti. :D Nie ako naša Emča, čo je zdechlá po 4km. :D

      Odstrániť
  4. Je neuvěřitelné, jaký jsi udělala pokrok za ten rok! Že jsi dokázala tak pěkně vytvarovat tělo hlavně během a jógou. Taky chci, aby i můj foťak dokázal vyfotit buchtičky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau, uzasne ruky (ci ramena, ci paze :D, snad vies co myslim:)
    a to len behom a jogou? ziadne cinky a tak? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak to je mazec ty fotky, fakt ti to moc sekne:-)) se ti uz rysuje pekac buchet, ze:-)) teda strasny krok jsi usla, kdyz to porovnam s tou starou fotkou před běhanim, co jsi sem nedavno davala. fandim ti:-))
    melanie

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...