sobota 16. marca 2013

Běh Lužánkami 2013

Dnes sa konal môj prvý tohtoročný závod - Běh Lužánkami. :)
Do Brna som vyrazila už včera poobede. Predtým som sa zastavila na rehabilitácii, pani fyzioterapeutka mi pekne premasírovala chodidlo a zatejpovala mi ho spolu s kolienkom, aby to poriadne držalo.
V Brne som sa zastavila za kolegyňami z bývalej práce, občas mi to tam chýba, aj keď to bol stres. Počkala som do konca pracovnej doby na M., u ktorej som prespala - M. moc ďakujem. :) Chceli sme po práci pôvodne zájsť na fashion market, nakoniec sme sa na to vyprdli a šli sme rovno na pivečko a hermelínek do Absinth baru (ja teda na limču! :D). Posedeli sme do nejakej desiatej a doma sme hneď umreli! Spala som tam ako dudok, dokonca som sa asi o pol ôsmej zobudila a potom ešte do deviatej zabrala, to sa mi nestalo už poriadne dlho.

Pred behom a po behu. :)
Na raňajky som si dala prasárničku, rožok s májkou, ale bol výborný, čerstvučký, no mňam. :) Ako inak, na závod sa mi vôbec nechcelo, hlavne do tej zimy. Aspoň slniečko svietilo a hrialo. Do Lužánek som dorazila po 10:30 a prekvapilo ma, že tam boli kluci z Nike s autíčkom, potešilo ma to. Známe tváre! Rovno som si na závod požičala Nike structure, moc príjemná topánočka a odložila som si do autíčka veci. :) Štartovací set mi vyzdvihla Lúcina kamarátka, moc jej za pomoc ďakujem. Lúca dorazila pred jedenástou, dala mi číselko. Prezliekla som si bundu a pripla číslo s tými magnetkami z Drážďan ak si na ne spomeniete. Parádna záležitosť. Držali výborne a nemusela som si prepichávať bundu zicherkami.


Vybiehalo sa 11:30 a bežali sa 4 okruhy Lužáneckym parkom, pričom okruh meral 1,6km, vo výsledku sme ubehli 6,4km. Plán bol, vyhliadnuť si nejakú osobu a držať sa jej. :) Prvý km sme bežali spolu s Lúcou a jej kamarátkami. Potom som cítila, že môžem trošku dopredu, tak som do toho šla. Tie kolieska sú blbé, pretože človek stále myslí na to, koľko má ešte pred sebou. Na konci okruhu bol dokonca mierny kopček, brrr. Prvé kolo som ubehla ešte s tým pocitom, že to nedám, optimizmus mi do žíl vlialo číslo na časomiere - 8:24 (74. miesto). Druhé kolo už bolo lepšie, nohy sa trošku skľudnili, vo výsledku som v druhom kole spomalila - 8:58 (72. miesto). Tretie kolo som pár metrov bežala s povzbudzujúcim Zdeňkom a hlavne som za sebou už mala polovicu. :) Tretie kolo mám teda za 9:04.(69. miesto). V tretiom kole nás už predbehlo prvých pár závodnic. No a štvté kolo som už ib chcela, nech to skončí a vidím cieľ a tam svoj konečný čas! Kolo som bežala 8:55 a výsledný čas 35:23! Mám zo seba radosť. :) Dúfala som v 37min a nakoniec som to prekonala. Skončila som na 71. mieste zo 107 závodnic a dostala som krásne biele tričko Běh Lužánkami od Nike. :) Síce bola zima, ale aspoň svietilo slniečko, počas behu mi chvíľami bolo dokonca teplo.


Píšem na mobile z autobusu, tak zatiaľ bez fotodokumentácie. Večer pridám aj fotky a časom aj fotky od Lúcinej kamarátky.

9 komentárov:

  1. Fotky odeslány!!
    Jsem po tom běhu dneska hrozně unavená, prospala jsem skoro celý den.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tak podriemkavala v buse, ale večer sme šli ešte s O. von. Vydržala som to iba do polnoci a potom som sla domov. :D Uplne mrtva. Čo nohy?

      Odstrániť
    2. Já už o půl 8 ležela v posteli a dívala se na film. Šla jsem spát před desátou. Nohy překvapivě nebolí, ale zespodu na noze se mi udělal puchýř, tak nemůžu dostoupnout.. :/

      Odstrániť
  2. Gratuluju k výkonu!! Dobrá práce :-) Zuzka Součková

    OdpovedaťOdstrániť
  3. běžkyně 303
    http://postimg.org/image/nwogb65d1/

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...