sobota 2. februára 2013

Včerajší beh ma úplne zničil!

Doslova. :) Chcela som si skúsiť novú trasu, od nás smerom k zrúcanine Baba, ponad Šárecké údolí. Sú to také menšie kopčeky hore, dole. Väčšina trasy je lesom po lesnej cestičke, takže je to aj šetrné na nohy. Celá trasa má 10km a keby som na spiatočnej ceste neodbočila na zlý chodníček, nebolo by to také hrozné. No lenže ja som sa poplietla a omylom som zbehla až dole, do Šáreckého údolí a keď človek zbieha, musí raz aj vybehnúť. A to bol smrťák! Taký strmák.. Nebežala som, ale musela som ísť krokom a dokonca asi 2x zastaviť. FUJ! Myslela som, že sa na to vyprdnem a domov už dokráčam... Nakoniec som to, síce pomaly, ale dobehla až domov.
Inak ale okolie nádherné a teším sa, keď sa tam znova dostanem. Trochu nepríjemné bolo iba blato, tomu sa nemôžem diviť, pretože dva dni predtým pršalo. Som rada, že aj v Prahe sú také krásne miesta.


No a dnešok je v znamení balenia sa na služobku do Bratislavy, kde si odškolím dve školenia a poviem vám, že sa mi ani trochu nechce. Neteším sa tam. :/ Možno ma tam niečo príjemne prekvapí a vo výsledku budem rada, ale teraz mám úplnú nechuť. Kiež by aspoň skupina bola fajn a bude to ubiehať. Jediné potešenie mi bude behanie v Kuchajde.. A tentokrát sa vďaka P. dostanem aj na bratislavské Nike tréningy. :)

Budem sa samozrejme pravidelne ozývať s reportmi.

A čo dnešný tréning podľa plánu? Vybehli ste? :)

9 komentárov:

  1. Super, si skvělá :) Kopce taky nesnáším, důležité je nezastavovat, se pak člověk má rozejít tak je to strašně těžké. Ztěžknou nohy a nejde to:/ Vím o čem mluvím, když si Juno zrovna usmyslí, že si uprostřed kopce něco občůrá, to bych ho zabila :D I kdyby z běhu přejít na krok, tak je to lepší než úplně zastavit :) Já si dnes dala od běhu odpočinek, dopoledne jsem byla na zkoušce tak se mi ven do toho bláta nechtělo (ve středu jsem málem sjela z hráze díky blátu), ale zítra dopoledne, kdy bude výskyt osob menší vyběhneme do lesa na nějakou delší trasu než již našich standartních 6 km :) Tak jsem si dala místo běhu kolo doma, pěkně hodinku šlapat u Glee :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Závidím voľnú nedeľu. Ja vyrážam do Bratislavy už ráno a od včera som z toho v depresii. Ach jaj.. No ale bude to dobré.. Keby aspoň bolo pekne.

      Odstrániť
  2. Trháky musejí být! Jinak to není ono :)) Úplně jsi mi připomněla, když supím do těch svých po okolí - krvavá příchuť v krku, těžké nohy... Ale který běžec by tenhle pocit nemiloval?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nesnáším běhání do kopce :)
    já včera vyběhnout chtěla, už jsem byla i na cestě, ale tak strašně mezi poli fučelo a začal padat sníh, že jsem byla nakonec ráda, že jdu :)...a dneska zase napadlo, takže na běhání to už zase není....čekám na jaro :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež sa už dlhší čas chystám vybehnúť na Nike tréningy na Kuchajdu, ale zatiaľ sa stále len chystám.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni tie Nike tréningy v Bratislave robia buď v sadoch janka kráľa alebo pri auparku myslím. V kuchajde niekto tréningy organizuje, ale nie sú od Nike.

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...