pondelok 5. novembra 2012

Osobáčik na 10km

Dnes som si šla zabehať sama, pretože Marcel ma namohnutý sval. Strašne sa mi dnes nechcelo, ešte cestou na Braník som to chcela otočiť a vyprdnúť sa na to. :) Lenže stepper nejde a za barák na "orbitrek" sa mi nechcelo už vôbec. Nedá sa tam nastaviť obtiažnosť.. Tak som šla. Na zastávke som stretla Martina Freie, poznáme sa z rýchlostných tréningov, tak sme prehodili pár slov. Chcela by som raz behať aspoň tak rýchlo ako on, ale to je asi mission impossible!
Ešte v šatni som si hovorila, že pobežím pomaličky, regeneračne.. Vybehla som a v tej tme to šlo nejako samo. Prvý kilometer som ubehla za 5:54 a spomaľovať vedome mi už bolo ľúto. Tak som bežala ako som vládala. Oproti minulej strede som si trasu predĺžila kúsok za Vyšehrad, aby to vyšlo na 10km. Tam to bolo OK, ale späť fúkal vietor proti mne a nebol zrovna slabý. Je to vidieť na šiestom kilometri ako som spomalila. Inak dnes boli všetci bežci nejakí divní. Ja sa vždy tým, čo bežia naproti zdravím rukou a dnes mi 90% ľudí vôbec nezamávalo späť, pch.

Posledný kilometer som sa trošku vyhecovala a predbehla som skupinku trénujúcich mlaďochov z nejakého klubu v Braníku. :D Výsledný čas na 10km mám teda 1:00:45. :) Spálila som krásnych 634kcal a ukrutne som sa tešila domov na večeru! Ku šťastiu mi chýba už iba pivečko, ale stále mám antibiotiká.

Zajtra som mala v práci školiť klientov a oni to nakoniec zrušili.. Takže nedeľu som strávila v práci zbytočne. No aspoň to mám pripravené na nabudúce.

Bežkyňa

PS: Stepper údajne opravia za 250kč, čo je úplná bomba. :) A môžem ho zaniesť na Pražskú pobočku.


16 komentárov:

  1. To je uplně super, to tvé zapisovaní a podbrobné zaznamenávání běhu. Já dnes nešla, protože pršelo..sice to nebylo nijak hrozné, klidně jsem jít mohla..ale přiznám se, že se mi nechtělo..tak snad zítra..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež nerada behám v daždi..
      To zaznamenávanie je práve to, čo ma najviac baví. Bez toho by to nemalo ten šmrnc. :)

      Odstrániť
  2. Hezké!! Za chvíli jsi pod hodinou. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uz sa na to tesim. Mam radost, ze mi tych 10km pomaly začína prichadzat ako nic. :) to sa mi tie polmaratony na jar pobezia ako nic. :)

      Odstrániť
  3. Ty kráso!!! Kdyby ti šel vítr do zad, tak máš pod hodinku úplně v pohodě!!! Ty jsi takový můj Martin Freie :D Moje mission impossible v rychlosti na dálkové běhy :o) Chtěla bych běhat jako ty!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je skvělý, za chvíli jsi u cíle :)
    Já běžcům rukou nemávám, jen se usměju a pokývnu hlavou.. doufám, že na jim to není líto jak tobě :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naprosto super, já jsem ráda, když uběhnu 4 km v kuse, bez přestávky na vydýchání. A dávám to tak za půl hodiny. Ale těším se, měl by být nový telefon, tak konečně to budu mít přesné kolik jsem uběhla a za kolik :) To máš aplikaci nike+? Uvažuju, která z aplikací bude nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :D haha, poznam ked sa mi straaaasne nechce, a dam do toho vsetko, aby som cely trening raz dva mala z krku :D ale super, ze si to dala, respect!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já prostě zbožňuju ty aplikace, ale zatím jsem je nevyzkoušela :( Máš pěkné záznamy!!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. diky moc za Tvuj blog, s behem teprve zacinam (jen cvicim a z fleku jsem ted o minulem vikendu dala 3333m/18,29) a celkem me to chytlo, a diky Tobe jsem narazila na tento skvely program od nike, akorat nemam spravny telefon, tak uz mam na ceste z UK sportband a moc se tesim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milé slová. Verím, že budeš so sportbandom spokojná. :)

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...