streda 29. augusta 2012

Trdndnd alebo prišiel na psa mráz?

Mám pocit, že sa môj bežecký bôžik vzbúril proti mne.. V sobotu sa konečne beží We Run Prague a ja som dnes odišla od doktorky s odporúčaním nebežať. Teda, že je to moja vec, ale odseriem si to potom ešte viac. Pardon za vulgárny výraz. No, takže neviem, čo mám robiť. Uvidím ako sa asi v sobotu ráno zobudím. V každom prípade, nech v mojom okolí niekto ešte niekedy skúsi nastaviť klimatizáciu na menej než 21°C. Ak to urobí, podpisuje si ortieľ smrti a doživotnú nenávisť, ktorá sa prenesie aj na jeho predkov!
Nie, zas tak hrozné to nie je. Mám "iba" zápal v krku a rýmu. Lenže ten hnusný kašeľ mi nedá spať a som podráždená. Do toho celý deň iba rozprávam a vysvetľujem.. Ešte k tomu som študentom zabudla dať jedno dôležité cvičenie a dnes počas návštevy doktorky ma musel zastúpiť na školení kolega. Určite je celý nadšený.
A do toho si neviem predstaviť ako 16.9. ubehnem ten polmaratón. To bude lotéria. :D Sranda musí byť.

Terasa hotelu Le Palais
Náladu mi aspoň dnes zlepšila jedna úžasná žena. Stále si vykáme, mohla by mi byť maminou, ale poznáme sa už pár rokov. Je to moja bývalá klientka z doby, keď som ešte predávala v nemenovanej cestovnej agentúre letenky.
Poznáte ten pocit, keď sa s niekým stretnete a ten človek vyžaruje pozitívnu energiu a vy cítite, že si máte čo povedať a že to bol asi osud, že ste sa stretli? No tak niečo také to je. Zostali sme v kontakte aj po zmene práce a vďaka tomu, že som sa presťahovala sa môžeme aj vídať.
Okrem iného sa zaoberá sa bio potravinami a následnou distribúciou do hotelov. Dnes sme spolu boli na raňajkách v hoteli Le Palais a bolo to moc príjemné. :) Vždy po našom stretnutí mám lepšiu náladu. A chcem poďakovať za plnú tašku bio pečiva, syrov, džemov a za mošt, ktorý som dostala. Mám čo jesť celý týždeň aj s O. Ako poďakovanie pletiem náramok priateľstva. Všimla som si, že ten minulý každou chvíľou odpadne. Dúfam, že poteší.

No nič. :) Idem pripraviť test na piatok a zaľahnúť do pelechu, nech má aspoň pocit, že sa liečim.

Bežkyňa

10 komentárov:

  1. Já taky nakonec nepoběžim :-(...a to sem se na to začínala tak těšit...to je pech co?...ale třeba se v sobotu vzbudíš čilá jako rybička ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle by mě vyloženě naštvalo :( Vím, jak máš tyhle akce ráda, že pro ně žiješ a ono tohle. No, nevím, co bych udělala já :) Asi bych vydržela a uviděla, jak se budu cítit v pátek před během. Podle toho bych se rozhodla, takže dělej, jak myslíš :))

    Jinak, takovou osobu jsem kdysi potkala také. Sice to nebyla starší dáma, ale mladý muž, o pár let starší mež já, mně bylo 20, jemu 28, ale tak jsme si v práci padli do noty, že si všichni mysleli, že spolu chodíme. Maximálně jsme si rozuměli, pořád jsme si měli co říct, co za srandu jsme si užili :D No, když na to vzpomenu, tak se ještě teď usmívám :)) Přesně jako u tebe, i já, když jsem ho viděla, stačilo vážně jen vidět, tak všechno zlé bylo zapomenuto a já z něj jen čerpala tu pozitivní energii :)) Bohužel jsem se odstěhovala, a naše cesty se tak rozešly, ale pořád na něj ráda vzpomínám :)) Takže chápu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Posílám všechny své síly tobě, aby jsi se uzdravila!!! - Chci report z běhu :D :D Né, tak samozřejmě zdraví je asi tak miliardakrát přednější než cokoliv jiného na svete okrem lasku ta je vysie :D
    To je super také priatelstvo... Taky osud a to ze trva aj ked neni ste spolu kazdy den... Perfektne!! Milujem mudrost starsich ludi /samozrejme su taky ktorým bych naliskala, ale jinak ju fakt milujem/ su taky vyrovnany a zkuseny a vedia co povedat ked sa citis fakt blbo... Uzivaj si toto priatelstvo!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jejda :/ Tak držím palce ať to "vyležíš" :) ;) :D Ten pocit neznám, v našem okolí nikdo takový není :( bohužel.. občas bych to potřebovala :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ježiš, to je hrozný! Taak at je ti líp, at se tam pořádně předvedeš!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. brzy se uzdrav, WRP ti hrozně moc přeju, aby si běžela! <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Chtěla bych, abys to běžela a vyhrála!! :D Ale když je člověk nemocný, tak ze sebe nevydá tolik a ještě je mu zle!!
    Doufám, že test bude těžký! :P :D
    No, jsem na tom s Holandskem obdobně :( To už ani ty pohledy netěší, co? :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. třeba ti ten bežecký bôžik nakonec pomůže a poběžíš :-) Naštěstí máš spoustu dalších závodů, kdyby to nevyšlo. Držím palečky!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Co jsem pochopila, tak direct swap si s tebou dolouvají lidi, co se zajímají o tvou zemi. Většinou ti napíšou, co by je zajímalo - ten můj chtěl především známky, noviny a peníze. Ale daly jsme mu tam se segrou toho vic :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, zvu tebe i Tvé čtenářky na mojí giveaway http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form :) Třeba budeš mít štěstí a vyhraješ. Ráda Tě tam uvidím. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...