pondelok 18. júna 2012

V teple to fakt nemá zmysel

Skúsila som si ísť zabehať už okolo 18:30. Hovorila som si, že to už nemôže byť tak zlé. A bolo. Bolo to úplne strašné. Myslela som, že umriem. Až po behu som zistila, že bolo 33°C. Dnes si teda pripisujem iba 3,5km behu a 1,5km chôdze. A zajtra vybehnem až po ôsmej. Keď zalezie Oskar.

Cez víkend som v Lidli objavila sadu gúm na cvičenie. Keby mi nefrnkla do nosa, ta by som si to nikdy nekúpila. No ale neber to. :) Aj s nejakými základnými cvikmi v prílohe.
Chcem posilovať zadnú stranu stehien a zadok. Príde mi, že pri behu sú hlavne tie stehná zanedbané - a mamina mi to potvrdila. Našla som na google tento web - bud-fit.cz. Tak som si dnes dala pár opakovaní ešte pred výbehom.

Zajtra na celé teplo kašlem a večer pôjdem k vode s jednou slečnou zo školenia. Len musím zohnať plavky. A zabehám si neviem kedy. Možno bude zajtra pauza. Kamarátka chce nafarbiť vlasy. Mám z toho stres, nikdy som to nerobila. Hlavne, že mi verí ona. :)

A na nike webe mi chýba už iba 8km do zeleného levelu. Zelená je moja obľúbená farba! Teším sa na ten moment.

Bežkyňa

4 komentáre:

  1. To opravdu nemá cenu běhat v tomhle hrozným vedru...to už je skutečně o zdraví :-/ Já teda chodím spíš ráno...to je ještě takovej čerstvej vzdoušek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ráno nechce vstávať. :) Ale ked zapadne slnko, je este aspon hodinu svetlo. Tak to vyuzijem.

      Odstrániť
  2. Zelená je i moje nej. barvička...:)..Jinak běhat jsem taky chodila..ted jsem to ale vyměnila za domácí cvičení..a to taky provozuju až tak v 8 večer..:) Včera jsme se byli projít s pejskem asi kolem 5 hodiny odpoledne a málem jsme umřeli všichni i se psem, takže to se opravdu nedá v takových vedrech..možná tak plavat někde ve studené vodě..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mám zelenou nejradši :) Tyhle vedra jsou fakt hnus.. já vyměnila běhání za plavání. I po té osmé se to kolikrát nedá :(

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...