streda 10. apríla 2013

Recenzia podprsenky Panache Sport od www.spravnapodprsenka.cz


Pred pár dňami som využila ponuku webu www.spravnapodprsenka.cz, ktorú zverejnili na svojej facebookovej stránke. Hľadali blogerky, ktoré by vyskúšali nejakú podprsenku z ich obchodu a napísali na ňu recenziu. S Karolínou zo Správnej podprsenky som si už písala v dobe, keď som pripravovala článok do časopisu - Správna podprsenka na behanie

Pamätala si ma a rovno mi ponúkla športovú podprsenku Panache, v článku som ju síce spomínala, ale nemala som osobnú skúsenosť, takže ma to veľmi potešilo. Pre podprsenku som si šla ešte v ten deň, predajňa sa nachádza kúsok od Palmovky na ulici Na hrázi 3, majú otvorené od 10:00 do 19:00 vo všedné dni a v sobotu od 10:00-14:00. V obchode som si skúsila niekoľko rôznych veľkostí. Predsa len som nechcela podceniť, ako mi podprsenka sedí a po schudnutí som si ešte stále nie úplne istá svojou novou správnou veľkosťou. Nakoniec mi najlepšie sadla veľkosť 28F (60G/H v EU číslovaní), držala pevne a pekne zakryla prsia, menší košíček už prsia trosku deformoval a väčší obvod mi prišiel moc voľný. (Ehm, budem musieť vymeniť aj svoje normálne podprsenky, prídu mi teraz nejaké moc voľné. :D)


Bola som pevne rozhodnutá si podprsenku vziať na polmaratón a poriadne ju otestovať aj napriek radám od kamarátov, že je to blbosť, že ju nemám otestovanú a že to môžem potom pri závode ľutovať. Jasné, mali pravdu, ale ja som sa v nej cítila dobre, nikde netlačila, držala pevne, takže som to proste riskla.
Na štarte som z toho bola priznám sa trošičku nervózna, ale bolo to dobré rozhodnutie. Podprsenka splnila svoj účel, počas závodu som ju vôbec neregistrovala. Je celkom hrubá a bolo v nej dosť teplo, čo zase v tom počasí nebolo na obtiaž. Čo sa týka odvádzania potu, necítila som žiadne mokro ani chlad, takže podľa mňa funkciu splňuje, po behu síce bola vlhká, ale určite nie mokrá, že by sa dala žmýkať a uschla veľmi rýchlo.


Na nedeľný výbeh som si ju vzala tiež a aj v utorok na tréning a som maximálne spokojná. :) Hlavne na tréningu, pri behu na letnej. Keď som tam videla dve slečny bežiace naproti mne, boli trochu obdarenejšie a aj pod mikinami bolo vidieť ako im prsia skáču hore dole. Dúfam, že sa na mňa neurazili, keď som zavolala, že by to chcelo poriadnu podprsenku! A verím, že im to zašrotovalo v hlave a niečo si o podprsenkách na behanie nájdu. :)

Toť moje pocity.

No a ako podprsenka Panache Sport vyzerá? Je to v podstate klasická podprsenka s menšiou výstužou a kosticami, vpredu ešte s jednou vstvou látky, takže podprsenka na zbežný pohľad vyzerá ako obyčajná športová lambada. Zapína sa na tri háčiky a ramienka má hrubé a trochu vypolstrované, samozrejme si môžete upraviť dĺžku ramienok a dokonca si vďaka háčiku, môžete ramienka vzadu spojiť do X, aby vám podprsenku nebolo vidieť pod tričkom odhaľujúcom lopatky. Keď ju porovnám s podprsenkou Freya Active, ktorú tiež vlastním, jej veľkou výhodou je, že nerobí špicaté prsia, čo väčšine dámam dosť vadí. V obchode ju majú v čiernej variante a v pár farebných variantách, cena podprsenky je 1299 Kč. V prípade, že vami zvolenú farbu na predajni nemajú, je možné ju objednať na vyžiadanie.
Viac informácií a zaujímavostí o podprsenke si môžete prečítať na odkaze tu. Ako napríklad, že sa podprsenka stala v roku 2012 najlepšiou podprsenku na UK Lingerie Awards a nájdete tam aj video s testom podprsenky.

A ešte moje fotky:


Veľkosť 28F


21 komentárov:

  1. Nejen vypadá. Ona JE NEJLEPŠÍ, jakou jsem kdy na sport nosila. :-) Když jsem ještě vytrvalostně běhala, nosila jsem ji na trénink. Nikde žádné odřeniny, otlačeniny a všechno bylo na svém místě. Na sepnutá ramínka také nedám dopustit. Prachy za tuhle dokonalost budou jedna z nejlepších investic do vašeho zdraví a vzhledu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím si ich nabudúce skúsiť tiež zopnúť. :) Ešte som ju tak nemala.

      Odstrániť
  2. zrovna dnes se pro ni chystam jit (nezavisle na tvem clanku) takze diky za clanek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty jo, vypadá dobře, ale ta cena :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Věř mi holka, stojí za každou korunu!

      Odstrániť
  4. Nejlepší podprsenka na světě :-)...Mám opravdu malý obvod a větší prsa a nikdy jsem neměla lepší podprsenku. Někomu se může cena zdát vyšší, já jsem při své velikosti na podobné ceny zvyklá a můžu vám slíbit, že tahle podprsenka Vám tu investici milionově oplatí...navíc opravdu vydrží, jiné prádlo už by mi po takové době dalo sbohem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dle mojí skušenosti super, ačkoliv toho zase tolik nanesportuji, měla jsem problém vůbec podprsenku sundat a přemluvit se nosit taky jiné. Je to vůbec nejpohodlnější podprsenka jakou jsem kdy vlastnila. Doporučila jsem jí i kamarádce a má stejný "problém" .)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hlásím se s velikostí 32H. Jo, jsou to fakt obří prsa. Díky bohu za tenhle zázrak. Koupila bych jí i kdyby stála třeba dva tisíce. Jediná sportovka, která mi prsa fakt udrží a nemusím se bát, že si vyrazím zuby. Žádný prsa jako Madonna, pěkně kulatý. Doporučuji hlavně prsatějším sportovkyním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podprda sa da kupit osobne len v Prahe, a kedze to mam vcelku daleko, neviete poradit nejaky iny typ podprdy na vacsie prsia? Dikes.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, bohužiaľ kamenný obchod neporadím, ale určite sa dá objednať z internetu. V každom prípade odporúčam vyskúšanie.

      Odstrániť
  8. Ahoj, mohla by si prezradit tvoje miery cez prsia a pod, aby som mala predstavu o tom ako asi sedia velkosti? Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj prosím ťa mám obvod 68 ale neviem či objednať 28 alebo veľkosť 30..prezradíš mi tvoj obvod po prsiami aby som mala predstavu či 28 bude ok..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. suuuuper ďakujem ti tak to mi pomohlo..lebo som sa bála že 28 mi bude malá:)ináč úplne náhodou pri hľadaní športovej podprsenky som narazila na tvoju stránku ..super zmena..tvoje pred je skoro ako moje pred:) ale po nemám ešte také ako ty...mám čo robiť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je zac, ta 28 je celkom tesna, ale sadla mi lepsie. :) Drzim ti palce v tvojej ceste. :)

      Odstrániť
  11. Kdo by měl zájem o velikost 30GG, prodávám za super cenu 849,- :-)
    http://spravnapodprsenka.cz/forum/23-bazar/1840-sportovni-podprsenkapanache-sport-print-multi-30gg#1840

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...