utorok 26. februára 2013

Návšteva lekára a Port de Bras zajtra podruhý krát :)

Pôvodne sa mi dnes nechcelo písať nič, ale nakoniec sedím doma, nohy na stole, klimbajú mi oči, tak som ešte na chvíľku vzala noťas. :) Chcem sa s vami podeliť o dnešnú návštevu u Doc. Rychlíkovej. Pani doktorka je moc príjemná osoba, hneď na úvod mi podala pevnú ruku, to mám rada. Posťažovala som sa jej, čo všetko ma bolí, prezrela si môj postoj, ako sa zakláňam a proste všetko čo k tomu patrí. Povedala mi, že mám zadok ako na kšandách. :D No a že prvotne dáme dohromady koleno, dostala som ultrazvuk a nový krásne ružový tejp (ladí mi s rovnátkami, HEČ) a uvidíme sa zase za mesiac. Týždeň nemám moc zaťažovať koleno, takže som dnes nešla ani na volejbal, ani behať a užívam si regeneráciu! Veď som od soboty nemala voľno, takže je to potreba. :) Ale najväčšia haluz bola, že som spomenula boľavé chodidlo v oblasti palcového kĺbu. Pani docentka mi nakázala si ľahnúť, niečo mi tam postláčala, zaklepala mi nohou a nakázala mi sa postaviť. A ono to už nebolí! Som zvedavá, čo bude, keď si pôjdem zase zabehať. Snáď sa to nevráti. :)

Cestou z práce som sa v stánku zastavila pre nové, marcové číslo Runu - http://www.run-magazine.cz. Už som ho stihla prelistovať a prečítať si najzaujímavejšie články, jeden zrovna o potrebe regenerovať a o pretrénovaní, o vhodnom korení, kedy je potreba ľadovať a kedy použiť teplý obklad. A jeden pre mňa aktuálny - ako sa zbaviť asymetrií! Ten ma zaujal najviac, vznikol v spolupráci s Mudr. Jiřím Markem. :)

Určite ste si už na mojom facebooku všimli fotky z pondelkovej antigravity, ale nech to mám pekne pokope, zavesím ich aj sem. Hodina utieka ako nič, ale užila som si ju.

Kuk, poloha moucha. :D Tá sa mi páči najviac zatiaľ. :)
Labuť
Celý album je tu. Budem do neho pridávať vždy aktuálne fotky. :)

Kolegyňa mi včera poslala odkaz na novootvorené štúdio Wabi Sabi na Prahe 7, mám ho cestou domov a cvičia v ňom Port de Bras. Zavolala som si tam a zajtra večer si pôjdem zacvičiť, len budem musieť opatrne na to koleno, keď tak nejaké zložitosti vynechám. Napíšem samozrejme report. :) Podľa fotiek to tam vyzerá moc pekne.

Sestra mi povedala, že by jej celkom pomohlo, keby som zverejnila svoje jedálničky a že to určite pomôže aj iným, tak to skúsim. Aspoň budem mať v budúcnosti prehľad. :) Asi nebudú úplne každý deň, ale posnažím sa.

Dnešný jedálniček - 26.2.2013

Raňajky:
Ovsená kaša s popučeným banánom a nízkotučným mliekom, kokosom a pár sušenými slivkami
Nestle Caro s trochou mlieka

Desiata:
Musli s karamelovým provamelom

Obed:
Pečené kuracie stehno s ryžou
Dve paradajky
Nestle Caro s trochou mlieka

Olovrant:
Ovocný tvaroh Milko so sušenými slivkami

Večera:
2 malé viedenské párky (kupujem Ponnath, párky sú moja neresť :D)
plátok celozrnného chleba
Trocha jogurtu a kečupu a dva strúžky cesnaku
Voda so šťavou

10 komentárov:

  1. Snad bude to koleno v pořádku. V RUNu mě taky zaujal nejvíc článek o přetrénování. V každém čísle je prostě něco nápomocného - alespoň pro mě. A nechci provokovat, ale dnes jsem konečně byla zase běhat!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Když jsem koukala na ty fotky na FB tak jsem se smála - je to celý takový hrozně roztomilý :D Ale vypadá to těžké :o)
    Co jsem četla o Port de Bras, tak je to takové jemnější cvičení, proto věřím, že na koleno ti to nebude způsobovat bolest :o)
    Taky jsem chtěla běhat, ale bacil mě nějaký hnusný bacil...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi, že si vytrvala u té "Antigravity" a baví tě to! Doufám, že se brzo uzdravíš!!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je blbý... Brzo se dej do kupy!
    Z čeho to vlastně máš?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, to hlavné som nenapísala. Blbo chodím, tým pádom aj blbo behám. Šucham o seba kolená, takže sa snazim chodit rovno a uvidime ako mi to pojde pri behu. Vobec sa netesim.

      Odstrániť
    2. Moc se v téhle problematice nevyznám. Ale první, na co pomyslím, je návštěva ortopeda a speciálně vytvarované vložky do bot. Jestli je teda problém v kloubech.

      Odstrániť
    3. Necham to na doktorku. :) ale rada by som sa aj nadalej venovala aspon ciastocne behu vo VFF.

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...