sobota 27. októbra 2012

Běžci, kalíme!

Dámy a páni, včera som bola po sto rokoch na diskotéke. :D Kamaráti z Nike tréningov a vlastne celkovo z behania, vymysleli, že by sme mohli niekam zájsť aj mimo behy. Zišlo sa nás nakoniec okolo 20.
Večer sme začali v Potrefenej huse, dala som si tu úžasný hamburger. Bohužiaľ (alebo našťastie?) mám ešte stále antibiotika na ten močák a nemohla som piť alkohol, takže som bola na nealko pive. :) Tam sme vydržali zhruba do polnoci a ďalší podnik v pláne bol Retro music bar. Na diskotéke som nebola už vyše roka, naposledy minulý august po akcii Emirates. Natrafili sme vtedy na nejakú Chorvatskú diskotéku a vôbec netuším kde to bolo. :D
Hudba síce hrozná, ale tancovali sme až do pol piatej ráno. Nakoniec aj bez pitia som si to úžasne užila, skúsim to asi aj nabudúce. :) Spala som dnes skoro do pol jednej a zobudila som sa do zasneženej Prahy! A strašne ma bolia nožičky.

Od Ladronky pred dvomi týždňami som ešte nebola behať. Bolelo ma v krku a nemohla som hovoriť. Keďže mám od stredy školenie a budem 8 dní rozprávať, nechcela som to riskovať a radšej oddychovala. Konečne mám za sebou návštevu urológie a všetky tie nepríjemné vyšetrenia, všetko je našťastie OK. Len tie lieky mám dobrať - mám pred sebou ešte asi mesiac.

A mám veľkú novinku. :) Odhodlala som sa po tretí krát nosiť rovnátka. Riešila som pár dní dilema či ísť do priehľadných alebo kovových. Priehľadné stoja 2x toľko, čo kovové. Rozhodla som sa teda ušetriť a radšej si z ušetreného zaplatiť napríklad vodičák. :) Na nasadenie pôjdem na konci listopadu. Dúfam, že to bude v pohode a nikto nebude divne pozerať. Zubárka predpokladá, že ho budem mať tak rok, na horných zuboch. Teším sa na farebné gumičky. :D Keď som ich mala na gympli, mala som ich dokonca zladene so šatami na stužkovej.


Bežkyňa

9 komentárov:

  1. Tak se brzo uzdrav, ať zas můžeš běhat! :)
    Kde sis nechala dělat rovnátka? Uvažuju o nich taky a sháním dobrého ortodentistu.

    Pěkný víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja zubárka ma poslala k pani doktorke Benešovej. Po konzultácii mám z nej veľmi dobrý dojem. :)
      http://www.znamylekar.cz/hana-benesova3/ortodontista/praha-6

      Odstrániť
  2. Močák je peklo!
    Teď už není divné, když má někdo rovnátka. Má je dokonce i jeden z mých profesorů :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no jo..rovnátka:) bohužel taky asi budu zákazník, akorát mám obavy z ceny, pojišťovny už toho tolik nehradí :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poistovna hradi ukony. Nehradi material. Rovnatka vyjdu na cca 7k plus material pri kontrolach.

      Odstrániť
  4. Tak ať je brzy lépe :-)... já sama o rovnátkách uvažuji, ale to je přesně ono, nechce se mi v 23letech mít rovnátka + na to zatím nemám :-/... uvidíme uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéj, strojček :) Ja ho mám pomaly rok :) Teda horný. Dolný asi polroka :) Som zvedavá, ako budem vyzerať bez neho :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...