nedeľa 9. septembra 2012

Aké je to behať so zbytkáčom?

Strašné. :D
Ale pekne poporiadku. Viete, že som bola cez víkend na firemnej akcii pre našich klientov na Slovensku. Konala sa v Liptovskom hrádku. Cesta bola dlhá a úmorná, dorazili sme okolo piatej poobede. Po spoločnej večeri, ešte bez klientov, sme ešte pokračovali do skorého rána. Spala som všehovšudy možno hodinu, pretože ma zobudili kolegovia, ktorí dorazili vlakom až v sobotu. No nebolo mi všetko jedno. Hlavne som v piatok vôbec nedodržiavala pitný režim, alkohol nepočítam. Dala som si aspoň silné kafe.
Lenže nám nenapadlo nič lepšie, než využiť čas kým dorazia klienti a ísť si zabehať. Nechcela som byť za sraba a šla som. Bola tam krásna cestička popri rieke a dohodli sme sa, že si dáne 5km.
Prvý kilometer som ubehla pod 6min/km a hovorila som si aká to je paráda bežať po rovine. To sa mi tak často nestáva. Ďalej to už bolo horšie, môj tep v podstate neklesol pod 180. 500 metrov pred cieľom som sa na to už vyprdla a došla to chôdzou. Nedostatok vody bol dosť znateľný a nerobilo mi to dobre.
Čo sa týka petanque, nepostúpili sme zo skupiny, ale vďaka tomu som mala nedeľu voľnú a mohla som fandiť našemu volejbalovému tímu. Skončili nad očakávania na druhom mieste!!! Hrdinovia fakt. :)
Teraz zrovna píšem z auta na ceste domov. Ráno ma čaká dobalenie sa a tradá do Nice. To utečie ako voda a v nedelu Ústí!

Bežkyňa

11 komentárov:

  1. Když si představím kocovinu, tak jsem kolikrát ráda, že můžu jen ležet v posteli. Běžet by mě nenapadlo :D Ale asi bych šla taky, když se to hecovalo.
    Dobře, závod zkusím.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky bych na běh ani nepomyslela :D To musel být blbý pocit :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš můj obdiv, když mám řádnou kocovinu tak i cesta z gauče do kuchyně pro vodu a kafe je dlouhá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak takú strašnú kocovinu, že som nemohla druhy den ani vstat som naštastie mala iba raz. :D

      Odstrániť
  4. Souhlasím. Kocovinu jsem měla v sobotu a opravdu jsem byla ráda, že po ně nikdo nic nechtěl celý víkend :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten nadpis mě dostal, no a ten zbytek pak taky:-D Jsi hrdinka, žes to dala:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...