streda 1. augusta 2012

Záznam z Nike+

Páčilo by sa vám, keby som sem dávala záznamy z tréningu? Len obrázok. :) Prípadne nejaký popis trasy? Vyzerá to takto.

Toto je včerajší Nike tréning na letnej. Priemerný čas je pomalý, pretože sme behali a robili pri tom nejaké cviky občas. :)
Údaj o spálených kalóriách je pod smajlíkom, je zo sporttesteru. Rozdiel je obrovský. Včera som mala celkom problémy sa držať, tep mi lietal okolo 180. Kombinácia tepla a nie úplne zdravého organizmu.. Teším sa na deň, keď sa budem môcť pridať do rýchlejšej skupiny. :)

Dohromady mám už ubehnutých 318km. :)

Bežkyňa

20 komentárov:

  1. děkuju :)
    páni, to je krásný číslo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pre mňa je to málo. :) Ale včera som fakt nemohla.

      Odstrániť
  2. 318? :-O O můj bože, to je dost! Jsi šikovná! Moc krásné číslo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja som si stiahla nike+ do telefonu ale neviem,moc mi to nefunguje,nemeralo mi to vzdialenosť a to som mala zapnuty internet aj Gps...:-/ a chcela som sa spýtať: sporttester meria aj prejdutú vzdialenosť? Môžeš mi nejaký odporučiť? A neruší ten pás pri behu?diki moc:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Christina, a mala si signal GPS? Malo by to merat hned ako si zapnes Run a chyti to signal GPS. Internet nie je nutny. Funguje to aj offline a beh mozes sinchronizovat neskor.
      Moj sporttester meria iba tep. Mam sigma PC9 women. Pas pri behu nerusi, ale musim si ho trosku zastrcit pod podrsenku. Obcas pada.
      Ale su aj sporttestry s GPS co meraju trasu. Su ale podstatne drahsie. V chystanom casopise bude clanok o roznych sporttestroch. Dam sem odkaz. :)

      Odstrániť
    2. fuj, teraz to po sebe citam. Synchronizovať samozrejme.

      Odstrániť
  4. já vím, ale dneska se budu činit a dám si pořádně do těla, slibuju :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem za odpoveď:-)skúsim sa stym pohrať

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, chtěla bych začít používat nike+ v telefonu, ale nějak se mi nedaří zaregistrovat se na jejich stránkách, abych ho mohla používat. Neumím dost dobře anglicky a tak nevím co to po mě chce za typ hesla, píšou, že tam musí být alespoň jedna číslice a pak ještě něco, ale nevím co a tak mi to nechce vzít mé klasické heslo, které používám všude. A pak nevím co napsat do kolonky Zip Code, jako kde ten kód najdu a co to je zač, asi jsem mimo, ale fakt na to nemůžu přijít, tak předem děkuji za případnou odpověď.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, uz sa moc nepamatam, ale asi to bude cislo a aspon jedno velke pismeno a jedno male. :) zip code je PSČ. Daj vedieť či to slo.

      Odstrániť
  7. Děkuji mnohokrát. Už mi to dosšlo, že ten zip code je psč, no ale trvalo to. s tim velkým písmenem máš také pravdu. Myslela sjem si to, ale když sjem to poprvé napsala s velkým písmenem, tak mi to nějak nefungovalo, tak nevím:D...Ale už jsem každopádně tam:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, měla bych ještě dotaz, snad to nebude otravovat. V proflu, když jsem se regostrovala jsem si nastavovala zemi ČR, ale teď, když se tam dívám, tak tam mám US a nejde to změnit a místo kilometrů se mi tam ukazují míle. Dnes jsem měla první běh s touto aplikací. A normálně jsem ji zapla a když jsem doběhla a podívala jsem se na trasu, tak mi to ukázalo asi o kilák míň a i na mapě to tak bylo ukázaný, jakobych začala až o ten kilák dál, než jsem opravdu začala běžet. Což mě mrzí. A na webu se mi ukazuje jiná průměrná rychlost běhu než na telefonu, ani vzdáleost neodpovída webu, tak já nevím.
    Já jen, jestli bys náhodou nevěděla co to znamená.
    Kdyžtak děkuji za odpověď

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A aky mas telefon? Pozrela som sa u seba a v country mam napisane iba Cz. Km a pod si prepnes v site preferencies.

      Odstrániť
    2. Mým samsun galaxy ace...to myslíš jako v telefonu? Nebo na te internetové stránce?

      Odstrániť
    3. Ona totiz vraj ta nike app na androide je uplne naprd. Skus ju este par krat ale viem ze na nu nadavali. Spytam sa ti este na treningu.
      A tie nastavenia myslim na webe.

      Odstrániť
  9. Děkuju, no na tom webu to ale nějak najít nemůžu. Ach jo a já z té aplikace byla tak nadšená. Neznáš nějakou podobnou, dobrou, která by mohla dobře fungovat na androide?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak už jsem to našla. Tak alespoň to. Jako ono mi to změřilo dobře, ale prostě to začalo měřit pozde. Jakoby to hledalo dlouho GPS signal, coz mozny je, jelikoz na tom mojem telefonu to nejak dlouho trvá a nevim proc.

      Odstrániť
    2. skus tomu dat viac casu kym sa gps chyti. :)

      Odstrániť
    3. Jojo, taky jsem si říkala, že budu muset počkat, sice to trvá i třeba pár minut, ale tak hlavně že to pak bude měřit dobře.

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...