piatok 31. augusta 2012

WRP tento rok nepobežím

Zdravie je mi prednejšie. Od štvrtka som už ani nešla do práce, pretože som dostala aj malú teplotu a poctivo doma ležím. Rozhodla som sa, že to tak osud asi z nejakých dôvodov chce a nepobežím. Podľa toho, ako mi bude zajtra sa rozhodnem, či pôjdem aspoň fandiť. Verím, že mi vyjde aspoň ten polmaratón. :)
Kurz za mňa musel doškoliť kolega, dostane odo mňa aspoň čokoládu.
Pani doktorka mi našťastie nedala antibiotika, ale iba nejaké doplnky na kašeľ. Včera som poprosila O. aby mi cestou z práce kúpil zázvor a urobila som si svoj prvý zázvorový čaj. Teda skôr odvar. Recept je jednoduchý. Nastrúhate na strúhadle asi 2cm kúsok olúpaného zázvoru. Zalejete ho približne 1 litrom vriacej vody. Po par minútach precedíte. Podľa chuti môžete dochutiť citrónom a medom. Je cítiť, že je to korenie, ale vraj je dobrý na imunitu a tú ja potrebujem trošku nakopnúť.

Aby som sa doma v pelechu nenudila, vytiahla som už asi pol roka rozpletený náramok a hneď včera som ho doviazala. Volá sa dvojčatá a chcem ho darovať. :) No a hneď som načala ďalší. Počítam, že do nedele urobím ešte aspoň dva. K niečomu je ten odpočinok a liečenie dobré, aspoň si pri tom oddýchne moja myseľ. Ak mi nejaké zostanú, aspoň budem mať čo pridať do môjho obchodíku na flére.

Pridala som nejaké oblečenie na www.votocvohoz.cz. Ak by vás z toho niečo zaujalo, kľudne sa ozvite. Časom ešte nejaké veci, čo sú mi veľké pridám. Prípadne ich rada vymením za oblečenie veľkosti 36.

Možno ste si všimli, že som do pravého menu pridala oznámenie. Budem veľmi rada ak mi pošlete svoje príbehy o tom ako vás zmenilo behanie. Všetky, ktoré sa mi budú páčiť zverejním v našom bežeckom časopise. :) Písať môžete na mail michaela.stefanikova@chcibezet.cz.

Bežkyňa

20 komentárov:

  1. Přeji ti brzké uzdravení :) Toho běhu je škoda, ale zdraví je přednější. Připomněla jsi mi dobu, kdy jsem s nadšením pletla náramky přátelství. To už je hodně dávno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hm to jsem si říkala, jak krásný náramky umím dělat... Ale ten duhovej bože to je nádhera!!! A ty dvojčata - bože to snad ani nejde jen v rukách udělat!!! Jsem se právě přesvědčila, že mám ruce pořád volšový :D :D jakože obě levé... No nic nechám to tobě a sama se tím budu bavit jen tak jakože když není do čeho píchnout :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sú roky driny a odriekania! Nie robím si srandu, ale je to jedna z vecí o ktorých si dovolím povedať, že ich fakt viem. Bez toho aby to smrdelo. :D

      Odstrániť
  3. To je dobře že dáš přednost zdraví, že neblbneš
    A můžeš se těšit na další rok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Furt sa utešujem tým, že si tých 10km môžem dať hocikedy.

      Odstrániť
  4. Ty náramky jsem uměla ai tak ve 12ti a ted si prostě nemůžu vzpomenout jak se to dělá..:D:D máš ho hezký :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda!! Fakt děsná škoda, ale jak říkáš, zdraví je přednější. Příští rok se tam třeba ale potkáme :)
    O změnu stylu se snažím, ale nic závratného :D Jen to skejtové oblečení teď kupuju opravdu v mé velikosti a ne o čísla větší. Myslím, že časem (až budu spokojená s postavou) se začnu oblékat víc jak holka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že už môžeš byť spokojná a iba dolaďovať.

      Odstrániť
  6. Správné řešení ;) Zdraví je jen jedno :) Jinak zázvorový čaj takto dělám taky :) Třeba na nachlazení nám někdo (už si nevzpomenu kdo) poradil ať si uděláme zázvorový čaj s česnekem (normál zázvor. čaj + 1 nebo 2 stroučky česneku).. :D No,, bylo to vélice velice odporné, ale pomohlo to! :D A ohledně mě a mé postavy.. Já se k ní raději vyjadřovat nebudu :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ti nepomáhajú ani tie fotky aby si videla, že je ok?

      Odstrániť
    2. Já to musím vidět až po dlouhé době :/ Jinak si nic neuvědomím.. Třeba když sem viděla fotky se svými 47 kg teď a v té době kdy sem tolik vážila, byl to sakra rozdíl. Teď si říkám jak sem byla vychrtlá a předtím? To sem si říkala jak ještě to břicho a ty stehna musím zhubnout a že ty fotky nikde nesmím zveřejnit jinak všichni uvidí jak sem tlustá..
      Ale bude to lepší. Věřím tomu..

      Odstrániť
    3. Držím palce a ak to nepôjde, určite sa neboj vyhľadať odbornú pomoc. Nie je to nič hrozné a občas rozhovor s psychológom urobí veľa.

      Odstrániť
  7. Ďakujem :) Áno pozri : http://bratislavamarathon.com/ plánujem sa zúčastniť na všetkých behoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak ať ti je brzo lépe... taky kurýruju - klimatizace :-/...

    Já teď propadla mátovému čaji, mám od známé mátu ze zahrádky z hor, takže vím alespoň co piji :-)... Jinak náramek krásný, já jsem zase na korálky :-)...

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...