štvrtok 27. septembra 2012

Neplánované nákupy

Bwahahaaaa. :D Doma ma už síce volajú shopaholik, ale to nevadí. O. s ocinom si, keď sme dorazili okolo druhej, otvorili Tatranský čaj a natiahli to až do rána, takže šli spať až boh vie kedy a predpokladali sme so sestrou, že budú vyspávať až do obeda.
Vyrazili sme teda na nákupy do mesta. Sestra pre rifle a ja len ako prívesok s tým, že mi možno niečo frnkne do nosa. To viete, že frnklo a nebolo toho málo.



U číňana som si za pár eur kúpila zelené tenisky iba za 5 EUR. Podobné som mala, ale už sa mi rozpadli. Iba také na behanie po von, do práce to asi nebude. :) Ďalej som už dlhšie zháňala ešte jednu lambadu na doma, takže tú mám tiež.

Potom sme z mesta zamierili do obchoďáku. V H&M som si kúpila čiernu obtiahnutú krátku sukňu a modrý roláčik. No a k sukni, hlavne kvôli močáku, na zimu potrebujem teplé pančuchy. Našla som ich v Deichmane. Termo pančušky, normálne majú zvnútra niečo ako flis. No a pri pokladni mi do očí padla kabelka od Halle Berry! Povedala som si asi pred pol rokom, že si už nekúpim inú, než koženú kabelku a táto stála iba 29,99 EUR! Musela byť moja. :) Čo na ňu hovoríte? Myslím si, že za koženú kabelku je to super cena.


Keby som chcela utrácať viac, tak si kúpim aj topánky. Majú tam nádherné kožené lodičky s 50% zľavou okolo 20 EUR, tak sa tam určite skočte pozrieť. Ale topánok mám mraky, tak som si ich odpustila.

No a ešte som k tomu vzala voňavku. Má ju sestra a krásne vonia, tak korenisto.


No a zajtra nám ocino vybral túru na Baníkov Tri kopy (2178m n. m.) v Západných tatrách. Už sa teším, vyzerá to nádherne. :)

Baníkov Tri kopy

Bežkyňa

15 komentárov:

  1. Ta taška je úúžasná. Kdyby ti bylo HáEmko, tak jjdu pro ni. A ty botky. Taky krásné takové roztomilé:-) Budou se k tobě jako k zrzečce hodit. Jsem ráda, že si užíváš...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý kecky, taková optimistická barvička :)A musím ti dát za pravdu, ty hory vypadáají úúúúžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aaa...po tomhle článku jsem úplně zatoužila po nákupech :D Taky mě nazývaly shopaholička, ale poslední dobou na to nemám čas kvůli běhání, ale kabelku závidím :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nenájsť si čas na nákupy kvôli behaniu. To nejde. :D Aspoň bežecké oblečko. :)

      Odstrániť
  4. pekný výjazd :D super vecičky Ti frnkli do oka :) :) botičky sú super a aj krásna kabelka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ty botky jsou dokonalé - muluji takovéhle kecky a zelenou též :-) - takže závidím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já si vždycky hory představuju zahalené sněhem. Tahle "holé" nejsou nic moc, ale se sněhem to je pohádka a lahoda pro moje oči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už fakt neumím číst, myslela jsem, že to je v Zapadlých Tatrách. AŤ vám vyjde na výlet počasí:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ta kabelka je naprosto boží!!! Tu chci:-D

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...