streda 26. septembra 2012

Domov na hory

Možno si pamätáte, že pri minulej návšteve doma na Slovensku nám s O. a s ocinom nevyšiel plánovaný prechod Malou Fatrou. Dnes večer zase vyrážame a vraj má byť pekné počasie takže dúfam, že tentokrát už bude šťastena na našej strane. Budeme doma až do pondelka, takže máme 4 celé dni na túry. Rada by som, okrem našej plánovanej dlhej trasy, šla na Stoh (1607m n. m.) tiež v Malej Fatre, tam som ešte nikdy nebola.

Stoh (1607m n. m.)

A možno ešte na Tlstú (1373m n. m.) vo Veľkej Fatre.

Tlstá (1373m n. m.)

Ale nepohrdla by som ani nejakými Tatrami. No uvidíme, čo ocino vymyslí a kam nás vyvedie. :)

Už niekoľko rokov si farbím vlasy hennou na ryšavo a sestra bola na dovolenke v Turecku, odkiaľ doviezla hennu, tak dúfam, že nám zostane chvíľka aj na farbenie a že ten odtieň bude OK a nevypadajú mi z nej vlasy. :D
Budem sem priebežne podávať reporty a aj nejaké fotky. S cvičením a behaním to teraz moc nejde, tak sa teším na každý pohyb.
Včera som si bola aspoň zahrať s kolegami volejbal a viem, že samochvála smrdí, ale ide mi to zase o trochu lepšie. Začalo ma to aj celkom baviť, vždy som tvrdila, že nie som na kolektívne športy. Možno na budúci rok na našom každoročnom turnaji nastúpim aspoň ako náhradík.

Premýšľam, že si budem znova zapisovať kalórie na kalorické tabuľky. Dnes som sa postavila na váhu a ukazovala už pod 55kg a to nechcem. Pritom mám pocit, že jem dosť, ale asi si to od oka zle počítam..

Nebudem to naťahovať, dnes mi to moc nepíše. :)

Bežkyňa

9 komentárov:

  1. Užij si to na horách :) Když jmse byli posledně s našima na horách (Dolomity), tak jsem si řekla, že přece jen mám nějakou kondici, ale to jsem si opravdu jen myslela, protože po pár metrech hodně ostrého stoupání jsem měla jazyk na vestě a sotva jsem se plazila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám z behania kondičku dobrú a hlavne používam palice. To je super záležitosť a strašne to uľahčí výstup aj zostup. :)

      Odstrániť
  2. Chození po horách mě moc baví. Užij si výlety :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj čo tá henna ? Pomáha to aj tým dalsim či nemáš taký pocit?chcem si začať robit zabaly,mám hnedé vlasy ,čiže odtieň henny zvolim prirodzený hnedý,dúfam že to bude mať nejaký zmysel,tebe budem udržať palce pri farbení:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, rozhodla jsem se začít běhat a zajímalo by mě, jak na to správně, abych hubla a zeštíhlely nohy a měla je hezky protáhlé. Je pro to vhodnější jogging? Chtěla bych do Vánoc dát dolů 5kg tak ať to jde efektivně, Tvůj blog sleduji od počátku,tak se obracím na zasvěceného:) Jinak praktikuju klasicky chůze-běh v tempu,co vydržím (2min chůze, 10min běh, nebo 1min chůze 4 min běh, podle momentální nálady a chuti,snažím se ale,ať to je vyrovnané:))

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...