utorok 17. septembra 2013

Dnešný výklus v nových teniskách!

Adidas Response Cushion
Nadelila som si za odmenu nové tenisky. :) Pôvodne som chcela nejaké Nike, ideálne FlyKnit Lunar 1+, ale vďaka "úžasnej" akcii slečny predavačky na mňa zostali už iba červené a tie sa mi teda vôbec nepáčili. Jasné, u boty nejde o vzhľad, ale keď už som za ne mala dať toľko peňazí, chcela som byť spokojná aj z tejto stránky.

Z Nike som teda odišla naprázdno a keďže Triexpert zatváral už o šiestej, vybrala som sa do Adidas outletu odkiaľ mám aj svoje prvé tenisky Adidas Supernova Glide. Dostala som sa tam 15min pred zatváračkou a rýchlo som si vypýtala nejaké neutrálne boty na širšie chodidlo. Supernova glide v novom prevedení mi bohužiaľ nesadli, ale veľmi pohodlne som sa cítila v Adidas Response Cushion. Ešte som si vyskúšala rozdiel medzi 38 a 38,5. Nakoniec som sa rozhodla pre 38,5, aj keď normálne nosím topánky veľ. 37. V menších som totiž trošku cítila palce. Vo výsledku som ešte ušetrila cca 1000kč. :)

Včera celkom lialo a von sa mi už nechcelo, prišla som domov už za tmy, tak so ich nevyskúšala hneď. Ta chvíľa prišla až dnes. Šli sme si po práci s priateľmi zabehať na Letnú, dať si výklus po nedeli. Vybehli sme si na Pražský hrad, dole na Malostranskú a späť do kopčeka na Letnú.


A tenisky úplne super, respektíve som necítila žiadny rozdiel, niekde netlačili, cítila som sa pohodlne a bežalo sa mi dobre. Takže som s výberom po prvom behu spokojná. :) Dúfam, že vydržia aspoň toľko, čo ich staršie sestry. :P

Inak poučená udalosťami som si už zaplatila štartovné na 1/2maratóny v Prahe a v Karlovych Varech v roku 2014. :) Dúfam, že cez zimu poriadne natrénujem a zase sa zlepším, aspoň na tie dve hoďky!

Od budúceho pondelka som sa opäť prihlásila na kurz Antigravity jógy v Letňanoch, na jógu na Vyšehrade už je bohužiaľ zima.

6 komentárov:

  1. Po tvém posledním příspěvku začínám docela silně uvažovat o tom, že je čas posunout své hranice dál než je 10km a přihlásit se na půl maraton.

    Ať ti to v nových teniskách běhá líp a rychleji. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pod do toho! Možeme bežať spolu! Hm? :) A veď si bežala vokolo priglu!

      Odstrániť
    2. Tak si dám předsevzetí - pokud dám letos Vokolo priglu pod 1:25:00, tak s tebou poběžím půl maraton, co ty na to? :):D

      Odstrániť
  2. Jeej super blog taky mily ;-) nieco take sa chystam po porode vytvorit predtym som sportovala moj vrchol bol pol maraton pod 2hod.no urcite sa chystam vypracovat na cely maraton 42km som zvedava ako sa mi bude darit...vsetko dobre zelam ahoj

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som si kupovala nedávno nové tenisky. Ale je pravda, že som ich teda ešte poriadne nestihla ani vytiahnuť a zabehnúť, ešte pred koncom sezóny. Pustili sme sa do rekonštrukcie záhrady a tak som držala v ruke skôr záhradné náradie, než aby bol nejaký veľký čas na to, aby som si len tak zabehla zopár kilometrov. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...