piatok 17. augusta 2012

Hurá na vodu vol. 2

Cez víkend ma čaká ďaľšia voda. Tentokrát Vltava. Na chrbte mám asi sto kilový batoh. :D
Budeme sa plaviť z Vyššího Brdou do Českého Krumlova. Vraj je to taky malý Václavák, tak som na to zvedavá. V batohu mám zbalenú kofču a vínečko na lepšiu náladu. :) Autobus odchádza o 16:45 z Na knížecí a do Vyššího Brodu dorazíme o 20:35. Ešteže som si skúsila nanečisto postaviť stan cez víkend na chate. Obávam sa, že ho budeme stavať už za tmy.

Včera som si bola vyzdvihnúť svoj štartovací set na We Run Prague. To tričko je úplne super, len škoda, že je čierne. Nehodí sa moc, keď svieti slnko. Dúfam, že 1.9. bude pod mrakom, inak sa v tom uvarím. K tričku som dostala aj čip a nálepku, podľa ktorej sa potom zaradím na štarte. Nestihla som ho nafotiť, takže vám ho ukážem až budúci týždeň. Vzala som si veľkosť M. Pretože v dobe registrácie by som asi ešte Sko nenavliekla. Sedí mi nakoniec dobre. Sko by bolo možno až moc upnuté.

Večer som si po práci chcela ísť zabehať, ale blížili sa nejaké divné mraky a bála som sa, že by som v Šárke zmokla. Rozhodla som sa ísť skúsiť behanie na páse. Písala som už dávnejšie, že sme s O. riešili, ako budeme behať v zime a pás je jeden z variantov. Stále ma bolí noha (asi okostica), bežala som vo svojom tempe asi iba 2km. Potom som si stroj prepla do rýchlej chôdze. Na recepcii som si k tréningu kúpila L-carnitínový nápoj. Lialo zo mňa potom ako z ... a bolo mi poriadne horúco. Vraj to má napomáhať spaľovaniu tukov.
V každom prípade je ten pás fajn a baví ma to. :) Určite na neho v zime budem chodiť.

Dnes je druhý deň o posilňovne v stredu a už sa krásne ozývajú namohnuté svaly. :D Rozhodla som sa, že dám tým brušákom väčšiu šancu. Tréner ma donútil si na ne dať sériu a normálne mi je odvtedy vidieť na brušku pekáč! Síce malý, ale je tam! Keď to nezanedbám, bude to ešte lepšie. Brušákom zdar!
O. mi k tomu odporučil tento web: http://www.twohundredsitups.com
Ešte existuje aj na kliky: http://hundredpushups.com
A na drepy: http://www.twohundredsquats.com

Bežkyňa

PS: Pomoc, mám stres! Práve som sa dozvedela, že 10.9. letím na 4 dni sama na školenie do Francie. Sama som tam ešte nikdy neletela ani nebola. No aspoň mám dôvod zase si zlepšiť angličtinu. Len ma štve, že je tam sezóna, takže hotely pri mori sú mega drahé. Takže budem bývať síce kúsok od práce, ale v hoteli v lese, ďaleko od mora. :/

11 komentárov:

  1. No neblázni! :-D Já jedu tenhle víkend taky:-) Máte nějaké téma nebo jiné poznávací znamení? A není to malý Václavák, ale přímo Time Square.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hľadaj zrzku s bielou šiltovkou. :D Poznávací znamení asi nemáme. Je to firemní akce inej firmy, kde som náhodou. :)

      Odstrániť
  2. Jeeee ono je černý? Loni bylo bílý s červenym číslem...no to se máme na co těšit, jestli bude tak jako loni :-D ...Krumlov je nádhernej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stejnou trasu jedu se školou první týden v září. Děsně se toho sjíždění vody bojím, pojedu poprvé. V Českém Krumlově jsem byla jednou na tom zámku a dívala se přes hradby na lidi, jak vodu sjížděli. Nechci aby se dívali až tam budu i já!! :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to mi hovorí kolega, že ťa tam sledujú ľudia. :D

      Odstrániť
  4. Wau to je super ty stránky :o)
    Užij si vodu a pak vyfoť to tričko a ostatní věci k běhu - jsem moc zvědavá, jaký ten závod bude!! :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. U nás je tedy taky nějak zvláštně zataženo... :/// a ty stránky jsem už viděla, učím se tak trošku podle nich ty "pánské" kliky :D + Francie? Já neletěla NIKDY letadlem... a ani nechci. mám hrůzu z aut, natož tak z letadel.. bože.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No my tam máme sídlo firmy a už som tam letela 2x, ale vždy sme boli s kolegyňou dve. Teraz idem prvý krát sama...

      Odstrániť
  6. Přesně tuto trasu jsme jeli se školou :) Tak si vodu užij!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. držím palce, neboj to zvládneš ;))
    Sue http://kuceravasue.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...