piatok 27. júla 2012

Čo nové?

Po dlhej dobe som bola za bývalými kolegyňami z Brna. :) Užili sme si to, pokecali. Sedeli sme v hospode Záhrada Therapy. Vždy zistím, ako mi to Brno strašne chýba. S kolegom sme boli na raňajkách v moc peknej kaviarni Falk. Na zelňáku som sa stavila v sekáči. Kúpila som si tam kraťasy. Práve som na ceste späť. Som pekne chorá, takže behaniu dávam na chvíľu pokoj. Bolí ma v krku a asi mám malú teplotu. Myslím si, že je to kombinácia mojich antibiotík na močák a behania a telo to nezvládlo. Cez víkend budem zase na chate a sľubujem si, že budem oddychovať.

Kamarátka si včera nechala lepiť umelé mihálnice a vyzerá to super. :) Máte to niektorá? Budem nad tým uvažovať. Akurát používam hnedú špirálu a tie mihálnice sú iba čierne.

Mám jedno veľké prekvapenie. Od augusta bude vychádzať nový časopis a budem do neho prispievať do "ženského kútika". Bude na internete dostupný zadarmo. Už mám pripravený prvý článok. Vyjde čoskoro a nájdete tu odkaz, aby ste si články mohli čítať tiež. Samozrejme budem vďačná za kritiku, chcem sa zdokonaľovať. Bude zameraný na behanie a orientovaný skôr na hobby bežcov. Verím, že sa vám bude páčiť.

Úspešne dorazili ďalšie pohľadnice. Do Kanady a Holandska. Celkom som ich už odoslala 9. Šesť ich mám na ceste. Mne dorazili 3. Dnes som si vylosovala opäť U.S.A. a Bielorusko. V pondelok v práci uvidím, či mi prišlo niečo ďalšie. Ten pán z Kanady má už okolo 1500 pohľadníc. Husté. Investoval do toho tak 50000CZK.

Bežkyňa

7 komentárov:

  1. je super že si sa stretla s kolegyňami :) ten článok si isto veľmi rada prečítam! a čo sa týka tých pohladníc, stále o nich píšeš, len ja nikdy neviem o čo sa jedna :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Karinka pozri na starsi clanok s nazvom postcrossing. :)

      Odstrániť
  2. S tím časopisem Ti to přeju. Jo a Běžkyňo - Nikki mi na tebe dala info, že prý máš sporttestr od Sigmy - ten PC9 Woman. Nemohla bys mi o něm něco napsat na fórum - stále se nemůžu rozhodnout mezi dvěma modely :( http://mojetelo.forumczech.com/t88p135-sporttester#1239

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eh.. mihálnice? Mají to být umělé nehty? Občas některým takovým slovům nerozumím, promiň :)
    Na články se těším a snad budu moct přispět jak chválou, tak i kritikou, aby ses mohla zlepšovat. Nemám ráda, když mi někdo neřekne pravdu, když je můj kamarád nebo mě prostě nechce urazit.
    Do Ruska a Běloruska posílám pohledy skoro pořád :( Jeden z pohledů už jde k majitelce měsíc!! A pořád není potvrzený.. nervuje mě to!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mihálnice jsou řasy :D.. Taky jsem to musela vygůglit :D

      Odstrániť
    2. :D :D :D tak to jsem se moc netrefila :D

      Odstrániť
  4. Na časopis se těším a jsem hrozně zvědavá :).
    Pán z Kanady e asi hodně velký vášnivec. Mně se včera zaregistroval první pohled, tak jsem byla šťastná jako blecha. Doufám, že další 4 dorazí, co nevidět ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...