pondelok 18. februára 2013

Veľká kabelka na milión krabičiek

Tentokrát píšem s prosbou o radu alebo o pomoc. :) Už dlhšie riešim v čom nosiť do práce tu miliardu krabičiek s raňajkami, desiatou, olovrantom a občas aj obedom. V čom krabičky nosíte vy? Aby to bolo spratné, nezavadzalo to v taške, nemusela som riešiť, či sa mi to vyleje. Super sú tie krabičky Lock & Lock, to hej, tie mám, ale do čoho to celé dávate? Máte tak veľkú kabelku? Alebo nosíte cez rameno ešte druhú tašku s krabičkami? Pomóóóc! :)

Edit: Ďakujem za komentáre všetkým. :) Vybrala som si túto nádheru - http://brasnicky.cz/specialni-edice/built-scatter-dot/built-extra-large-relish-lunch-tote-scatter-dot
Je to tá taška ako postovala v komentoch Pavli, ale este o radu vyššie, chcela som popruh aby som mala volne ruky. :)


11 komentárov:

  1. Nejdřív jsem nosila papírovou tašku, ale pak jsem dostala k Vánocům toto http://www.designbag.cz/gourmet-getaway/ a jsem naprosto spokojená. Vejde se tam dost krabiček i jogurt a v případě nouze jde vyprat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím se přiklonit k Pavle, chci si koupit podobnou :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě doporučili Tescomu, ale zatím jsem to nevyzkoušela. Mrkni na: http://www.tescoma.cz/katalog/skladovani-a-baleni-potravin/jidlonosice-a-termotasky/freshbox/892240-termobrasna-freshbox-se-2-dozami/

    najdeš různé velikosti, myslím, že je to super nápad! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, tiež mám veľkú kabelku. A keď sa to už ani do nej nezmestí (nosím jedlo pre 2), tak si vezmem ešte jednu látkovú tašku.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hodně vidívám ženské s dvěma taškami - jedna normální kabelka, druhá něco jako tohle (http://www.fdsport.cz/image/cache/www.fdsport.cz/data/adidas-doplnky/tasky/sp-shopper-taska-adidas-performance-fialova-z40218-800x800.jpg) a to mají plné krabiček (v šalinách se nudim, tak nakukuju :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem vám za tipy, vyhrala to pavlina ponuka. :) Konkretne táto http://brasnicky.cz/specialni-edice/built-scatter-dot/built-extra-large-relish-lunch-tote-scatter-dot uz je objednana. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. první je dost dobrá, ale k džínám...co když chodím do práce elegantněji oblečená? teď se mě to teda netýká, ale za rok to asi budu řešit...krabiček teda tahám taky dost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani ja nevidim problem vziať si ju ani k slušnemu oblečeniu. Keď tak by som ale asi možno radšej volila čiernu. Ale ja s takýmito vecami problem nemám a vzala by som si ju aj ku kostýmku. :)

      Odstrániť
  8. Mně se líbí ta dětská, růžová se srdíčky:D ale opravdu by se mi nehodila k oděvu...vlastně žádná z nich, ani ta černá :( Ale jsou opravdu krásné.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta taška je dokonalá :-)... Přiznám se, že jsem !lůzr" a nějak se mi nechtělo investovat, takže mám pěknou papírovou tašku a zatím mi to stačí...

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...