štvrtok 14. marca 2013

Cesta hrušky za krajšími krivkami s 30 Day Shred


Asi ste sa už opýtali: „Čoo?? Aká hruška?“  Tak ja vám odpoviem. 

Volám sa Zuzka a mam postavu ako hruška. Preto! ;) Mám 21 a chcem mať krajšie miery než mám teraz, a preto som tu, na tomto blogu.  Ale prečo nemám vlastný ? Prečo  píšem na Bežkyňu? Bežkyňa je moja sestra, ktorá ma nahovárala na vlastný blog, kde zdokumentujem svoje snaženie, ale ja som také niečo nechcela. Najprv som nechcela vôbec nič, nikde písať, načo, ešte si urobím nejaký trapas. Nakoniec mi povedala ( alebo nepriamo prehovorila), aby som písala na jej blog, aby som iným (hruškám) dodala odvahu. A tak tu píšem.
Dlho som nebola so sebou spokojná, skúšala som všeličo možné (beh – teraz už viem prečo som nechudla -zlá strava, plávanie, diety, nejedenie.....) a nič mi nepomáhalo. Odkedy moja sestra bloguje, šmejdím trochu aj ja. Náhodou som  narazila na blog Nikki (dúfam, že ju môžem spomenúť) a nechala som sa ňou inšpirovať. Ale aj mojou sestrou !:)  Pozrela som si fotky, prečítala véééľa článkov a povedala som si, idem na to aj ja! Keď sa jej tak krásne zmenila postava, prečo by som to nedokázala aj ja?
Samozrejme, pokukala som sa aj po zahraničných blogoch. Čumím na fotky ako teľa a premýšľam. No jasne! Už mi je jasné prečo majú všetci také dobre výsledky, všetci mali obrovské pupky a tie im išli dole ako nič. Ale čo ja s tou mojou hruškou? Zhodiť zadok a zmenšiť boky je makačka, a poriadna! Ale aby som len nemala blbé kecy a neodradzovala sa zbytočne, tak som to teda skúsila. Začala som cvičiť 30 Day Shred, ako väčšina slečien .
V tieto som začala už tretí level a som zvedavá, aké výsledky to prinesie. Dúfam, že nejaké určite, inak ma hodí o zem. Toľko potu pre nič, to by ma len demotivovalo:/.
A okrem cvičenia, sa snažím aj pravidelne jesť. Až 5x denne, čo je u mňa maximum. V živote som toľko veľa nezjedla, čo teraz...fajn pocit sa spokojne najesť:)
Tak, to je zatiaľ všetko, chcela som sa iba predstaviť, aby ste si nemysleli, že som votrelecJ . Dúfam, že čoskoro vám zrekapitulujem môj mesiac s Jillian & 30 Day Shred spolu s fotkami, ak ma potešia. Prajem pekný deň všetkým! J
Zuzka.

16 komentárov:

  1. Ako sa ti zatiaľ darí? :) Som veľmi zvedavá na tvoj príspevok o názore na to cvičenie. Tiež mám postavu hrušky a cvičila som asi mesiac a skor sa mi zdalo, že som stehná mala väčšie a nie menšie tak som s tým prestala :/ teraz sa to snažím obmedziť, pretože som zvykla cvičiť každý deň. Nebudeš pridávať príspevky o cvičeni aj priebežne? :) myslím si, že určite by si viacerých potešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, no zatiaľ fajn:) pomaličky..Dnes som odcvičila druhy deň lvl 3:) za chvilu koniec,yeey:)No, my hrušky sme naozaj veľký problem, bohača, beh na dlhe trate!:D Neviem či budem prispievať častejšie, zatiaľ asi iba po kúskoch. O to viac dufam, že ťa neskôr moje zhrnutie viac poteší, a možno začneš so mnou Ripped in 30d, na ktoré sa chystam :) Máš krásny blog s užastnymi fotkami, wauw!:) Veľmi ma tvoj koment potešil a, čo je pre mňa ešte radostnejšie,je úplne prvý:))hehe ;)

      Odstrániť
  2. Hlásím se do skupiny hrušek. Ať ti to jde jako po másle!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky jsem slečna Hruška! Držím palce, je to složité s touhle partií!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj já mám komentář úúúúplně mimo mísu, ale snad tě bude zajímat.
    Začnu ze široka:) Ráno jsem vstávala a muž si zapl TV kvůli zprávám, na ČT4 byl před šestou hodinou první díl pořadu o běhání - Tempo. A ač jsem nesledovala bedlivě, vypadalo to zajímavě.
    Světla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Svetlo, pocula som o nom, aj na fb som myslim zdielala status. Ale klasika, zabudla som na to. :D ked bude cas, pozriem si to na nete. Vraj tam bola zaujimave akurat opacko bezeckej abecedy.

      Odstrániť
    2. to by mě též zajímalo, mohly byste dát prosím odkaz? :) Díky

      Odstrániť
  5. Přesně! Já jsem vždycky taky stála a čučela jak ty čísla valí dolů 30,50,... a je to o tom pupíku, u nich stačí jen vynechat nezdravé jídlo a hotovo - změna je na světě. Držím pěstí!!! ;)

    (Runnerka)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe vidím, že mame viacerí rovnaký prehľad:D a dakujem :)

      Odstrániť
  6. Zdravím! taky mám tu zatracenopu hruškovitou postavu a snažím se s ní něco dělat, tak snad se nám to podaří ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ti držím palce, nech máš čo najlepšie výsledky :)potom mi môžeš da5 vedieť, ako v tom pokračuješ :)

      Odstrániť
  7. Já patřím taky mezi hrušky:). S Jill jsem u 4. dne třetího levelu a jde to fakticky pomalu. Přes břicho už mám dole cca 10 cm....ale ty boky ne a ne jít dolů :/. Co s nima :D?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No krása zachvílu aj ty finišujes!:) Ja uz vidim nejake zmeny ale až vo finále si to zdokumentujem fotkami. Ale uz teraz s atesim z tyhc mini zmien. Ja mam akurat dneska 4. ten z trojky. Drzim palce!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, já jsem dneska začala s Ripped in 30 a teď mám problém i psát, jak se mi klepou ruce :-) a to jsem zvyklá cvičit. Jsem zvědavá na výsledky, i když já jsem spíš jablko. Ale ségra je hruška a cvičí 30 day shred a teď se fotila asi po 14 dnech a na fotkách už změny vidět jsou, přišlo mi, že jí dost zmizela celulitida i trochu břicho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Drzim palce!:)Nech to obidve dokončite s tymi najlepšími výsledkami :)

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...