nedeľa 17. marca 2013

6 week six-pack od Jillian Michaels LVL1

Nejako som sa obľúbenej Jillian Michaels dlho podvedome bránila, ani neviem prečo, proste ma to nejako nelákalo. :) Čo sa zmenilo? Potrebujem potrénovať bruško do súťaže AY-BUCH-TY a preto som sa rozhodla, že skúsim Jillianino cvičenie Six week six pack. Nemám v pláne ho cvičiť každý deň, ale budem ho zaraďovať proste keď budem mať čas. :)
Výbornú recenziu na toto cvičenie si môžete prečítať u Nikki na blogu: Jillian Michaels: 6 Weeks Six-Pack

Ja som doteraz cvičila podľa DVD iba Cindy Crawford - Formuj své tělo, inak som, čo sa týka tejto formy cvičenia skoro nováčik. :) Pred samotným workoutom som si ho zbežne pozrela, zistila som, že potrebujem iba podložku a činku. Trošku som sa bála o kolená, ale nevyzeralo to nijako náročne.
Prezliekla som sa teda do športového, nasadila sporttester a pustila DVD od začiatku. Moc ma nenadchlo, že cvičenie trvá až 36 minút, neviem prečo som žila v predstave, že to je záležitosť na 15 minút, ale nevadí.
Cviky sú na DVD predvádzané vždy v ľahšej, začiatočníckej variante a vo variante pre pokročilých. Keďže som podľa nej nikdy necvičila, nevedela som kam sa zaradiť, skúšala som teda vždy, čo vydržím a vybrala som si variantu podľa svojho pocitu. Prvá polovica cvičenia mi prišla relatívne v pohode, ale v druhej časti, kde sa cviky zase opakovali, som už funela a čakala na koniec. :D
Celkovo sa mi ale cvičenie moc páčilo, hlavne sa v celom workoute ani raz neobjavili moje neobľúbené brušáky a to je super. Existuje toľko iných a lepších cvikov na bruško a toto DVD je ich plné. Po skončení som cítila na brušku pálenie a teraz k večeru sa už začína objavovať mierna svalovica (bojím sa rána), účel je teda jednoznačne splnený. Otázkou je, aké budú celkové výsledky, to uvidíme časom. :)
Takže za mňa jednoznačne vydarené cvičenie, len tie kecy na konci sú strašné! :D

10 komentárov:

  1. kecy na konci? :D to jsem asi dlouho necvičila, že už si nepamatuju :D Jsem ráda, že se ti líbilo .... já mám první level radši než druhý :) dej vědět zítra, jak to bude "bolet" :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Napíšem, myslím si, že budem fňukať (mám sklony preháňať :D).

      Odstrániť
  2. tiež rozmýšlam nad vyskušaním aj tohto cvičenia :) jillian má úžasné zostavy ale samozrejme aj náročné, preto sa toho niekedy obávam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zas tak náročné mi to neprišlo, ale ako píšem, nepoznám jej iné programy.

      Odstrániť
  3. Jednou za čas je třeba bříško potrápit. Dneska jsi aspoň dala odlehčit nohách (aspoň maličko). Jsem zvědavá, jak bude tvé bříško vypadat na konci soutěže!!! Inspiruješ mě k tomu, aby vylezly buchty i mně :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dáme súťaž aj spoločne? Nech máš ešte väčšiu motiváciu? :D

      Odstrániť
  4. Tohle cvičení mám ráda :) :) je docela šikovně poskládané, člověk ani nepostřehne, že cvičí břicho :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...