pondelok 9. júna 2014

Čo som robila kým som sa neozývala. :)

Dúfam, že ste na mňa ešte nezabudli. :))) Nebojte, som tu, hýbem sa, ale nejako som sa stále nevedela
dokopať niečo napísať. :) Od apríla mám už za sebou dovolenku pri mori - ak sa to teda dá nazvať dovolenkou. Boli sme dva týždne v Taliansku na beach volejbalovom kempe. :) Dvakrát denne hodinu a pol tréningu. Týždeň sme strávili v Silvi Marine a týždeň na severe v Caorle, nedaleko Benátiek. Tam sme si urobili aj jeden den výlet. :) No a okrem trénovania beachu som chodielava ráno aj behať. Pár krát sama a zbytok s trenérmi. Tieto výbehy mi dosť dali. Po dlhej dobe ma skupina vyhecovala ubehnúť si 5km pod 30 minút. A neuveríte, ale toto som si zopakovala aj po návrate v Prahe. :) Podarilo sa mi tam trošku vylepšiť postavu (teda mám ten pocit) a ešte pred letom sa perfektne opáliť! :) Ak vás nebaví sa len tak opaľovať na pláži, odporúčam vám takúto dovolenku.


Návrat do čiech bol ťažký, hlavne keď som hneď musela začať služobkami a školením. Našťastie služobné cesty dopadli dobre, aj školenie ubehlo v pohode. Ešte minimálne jedno školenie mám tento mesiac pred sebou. Uff. To je aj jeden z dôvodov, prečo som vôbec nepísala. Ale snáď potom bude zase viac času sa aspoň sporadicky ozvať. :)


Mimochodom pre info, skúšala som s predstihom poprosiť o presunutie štartovného na Karlovarský polmaratón o rok neskôr alebo na iný závod a neuspela som. Pokiaľ to nie je zo zdravotných dôvodov, máte smolu. :/ S mojou účasťou na závodoch to teda tento rok nevyzerá vôbec ružovo. Dnes som sa aspoň registrovala na We Run Prague 2014 a dúfam, že tento rok to konečne vyjde. :)

Keď sa netrénovalo, bol aj čas na púšťanie šarkana. :)
A opäť som hrdou majiteľkou kolobežky. :) Volá sa Žofia a je to Kostka, model Tour 3. Do práce jazdím iba na nej, po Prahe je to fakt bomba. :) Kvôli služobkám mám na nej najazdených zatiaľ iba okolo 60km, ale každým dňom počet rastie. No a cez víkend som sa s Míšou zúčastnila beach volejbalového turnaja na Pankráci. Po dvoch týždňoch bez tréningu mi to teda vôbec nešlo (nie že by mi to inak šlo :D) a skončili sme na chvoste, ale nevzdávame to a ďalší víkend si to skúsime znova, možno už v lepšej forme. :)

Môžete pozrieť aj na moje štatistiky, chýbajú mi tam akurát záznamy z druhého týždňa kempu v Taliansku. S hodinkami sa mi nechcelo hrať, ono to moc nejde, a ani sa mi to tam nechcelo spatne pridávať. Kolobežka je tam ako cycling, na endomondo pre ňu nie je samostatná kategória. Ak by ste chceli podporiť skupinu, ktorá bojuje za pridanie samostatnej aktivity pre kolobežku, môžete sa pridať tu - Kickbiking is regular activity!. :)

Moje štatistiky.
Ja zase napíšem až si spomeniem na čo všetko som zabudla. :) Páčko.

4 komentáre:

  1. Jééé vítej zpět:) Takováhle dovča je nej, já plánuju kemp běžeckej ;-) brouzdala jsem a hledala nejaky bezecky blogy a objevila od jednoho kluka a videla te tam na fotce, pak jsem se docetla, ze kamos z nike trainig :) Tak to je smula z Varama, snad si aspon uzijes we run, musim se taky rychle registrovat...jsem rada, ze je start az v 19:00...dneska pujdu behat asi az ve 22:00 v tom hicu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som včera bola normalne na nike tréningu od 18hod a bolo to kruté. Ale šlo to. :) Jj, tak to si nasla blog honzy. :)

      Odstrániť
  2. Jé konečně, tvoje příspěvky mi chyběly :). Ale je fajn, že jsi se měla dobře. Mimochodem, jak se ti líbilo v Caorle? Já tam byla minulý rok. Je to úžasné městečko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky Jani. V Caorle to ušlo, ale keď môžem porovnať so Silvi, tak tam to bolo lepšie, také komornejšie. Caorle je už fakt väčšie mesto. :)

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...