streda 12. decembra 2012

Nové tenisky!

Dnes som beh podľa plánu vynechala, od rána mi nie je dobre od žalúdku a na behanie som sa vôbec necítila. Zaujímalo by ma, čo zo včerajšieho jedálnička to spôsobilo. Asi to pivo po sto rokoch... Ale ono to nešlo po tréningu neísť do hospody. :) Aj keď ma to strašne štve, pretože som si chcela vyskúšať svoje nové freečka! Čo na ne hovoríte? Mne sa strašne páčia. :) Dostala som ich od seba a O. na narodeniny. Myslím, že už je načase. V svojich starých adidaskách mám už nabehaných pár stoviek km, síce ešte slúžia, ale je potreba ich striedať a shieldy sú nepremokavé, takže do tohto počasia super! Vybehnem v nich asi až v sobotu. A objavila som v obchode aj super zimnú bežeckú bundu, ale za 5000, to sa asi zbláznili v tom Nike...

Na tréningu sme si s Jaruškou ubehli pohodových 8km v zasneženej Prahe. Bežali sme popri Vltave. Časy sú trochu skreslené, zabudla som na konci behu vypnúť aplikáciu. :) Darilo sa nám počas behu pekne klebetiť, tak to bolo také akurát tempo. Opäť som si požičala Nike Shield Structure. Behá sa mi v nich výborne, ale voľba na free padla, pretože Structure na obchode vôbec nemali a asi ani mať nebudú..


A chcela som sa vám ešte pochváliť novou kabelkou/psaníčkom. Kúpila som si ju na piatok v RESERVED a vezmem si ju na Vianočnú bežeckú besiedku. Pôjdeme aj na diskotéku a minule som mala veľkú kabelku a bol to pekný opruz. Hodím vám sem potom aj celkovú fotku, kúpila som si totiž aj pekné čierne šatičky v H&M. Dúfam, že v Retre nebudem za moc velkú dámičku. :D



Zajtra tiež nepobežím, som pozvaná na večeru do sushi reštaurácie hneď po práci a v piatok je tá naša besiedka. Takže sa "uvidíme" opäť asi až v tú sobotu. :)

Bežkyňa

9 komentárov:

  1. najlepšie sa (mi :D) beží keď sa aj klebetí, hehe :)
    no a chválim topánčky aj kabelku :)) som zvedavá aj na šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty boty jsou krásný, spíš mě bude zajímat, jak se v nich běhá, dej pak vedět. Já si zatím něco nastuduju, na jaře si taky udělám radost a nějaký nový běhcí botky si koupím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite napíšem svoje dojmy. :) Mali by byť podobné behu naboso, ale zároveň mať mäkšiu podrážku.

      Odstrániť
  3. Taky si chci koupit na běhání nějaké super botky, ty tvé vypadají super:) Obdivuju tě, že zvládáš běhat v té zimě...já nějak nemůžu, už se těším až se oteplí, abych mohla zase vyběhnout;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A skúšala si to? :) Je to práve úplne skvelé! Za chvíľu sa zahreješ a zima ti je ukradnutá. :)

      Odstrániť
  4. Říkáš nepromokavé?
    Děj určitě vědět jak se v nich běhá!!
    A prosím tě kolik takovéto pěkné botky stojí?
    A mají je v jiné barvě? :D
    p.s: Sháním taky boty, ale neviem si vybrat - taky velky vyber... No kto sa v tom má vyznat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdeni áno, sú nepremokavé. Stoja cca 2700, ale ja som mala vďaka tréningu 20% zľavu. Tie shieldy (to je prave rada nepremokavých, dobre viditelnych v tme atp. topánok) sú iba biele.
      Ak sa nevies rozhodnut, zajdi si do specializovaneho obchodu, kde ti zmeraju nohu a odporucia topanku presne pre teba.

      Odstrániť
  5. Ahoj-ahoj, tie tenisky su total mega cool, moja znacka ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...