štvrtok 15. novembra 2012

5km jogg podľa My asics

Vedeli ste, že si na my asics môžete behy prípadne upraviť? Ak nemôžete bežať jeden deň, môžete si beh presunúť na ďalší. Stačí pod záložkou Dashboard nájsť tlačítko Reschedule runs a myškou si behy presunúť podľa potreby. :) Ja som práve nemohla bežať v utorok, ale aj pomalé regeneračné behy sú dôležité a ja som ho nechcela vynechať. Posunula som si ho teda na stredu a rýchly beh až na štvrtok. :)
No a takto som včera bežala. Snažila som sa o čo najpomalší beh a posledný kilometer som pridala. Von je už celkom zima a pri takom pomalom behu sa človek ani moc nezahreje. Mala som čelenku aj rukavice. Brrr. Dnes som si pod bundu vzala ešte jedno tričko navyše. Uvidím, či sa budem preklínať, že mi je teplo alebo nie.
A čo vy? Beháte aj v takejto zime? :)


Bežkyňa

3 komentáre:

  1. Chtěla bych začít, ale nevím, jestli právě na zimu je to dobře. Krom chladu omezuje ještě světlo, kdy bych mohla využít jen půl hodiny pauzu na oběd, protože jinak chodím do práce i z práce za tmy. A běhat v lese bych se pak bála a asi ani nedonutila. Ty v zimě běháš?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No jasně, že běhám!! :) V zimě běhám nejradši. Sice mám vždycky strach, že z toho budu nemocná, ale je to nejlepší období. Všichni jsou zalezlí doma a já mám celou stezku jen pro sebe.

    Mně tyhle běhy vůbec nebaví a ač se snažím běžet co nejpomaleji, častokrát to nedodržím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Běhám kdykoli, vzpomínám ráda na ranní běhy v mínus dvaceti a pak na tu teplou snídani :)
    Pomalu běhávám den dva po intenzivním pohybovém zážiku, kdy mě třeba ještě bolí svaly. Běh krásně rozproudí krev a tělo líp regeneruje. Nejradši takhle běhávám po měkkém podkladu.

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...