streda 11. júla 2012

Športová pauza

Nerada to píšem, ale je to tak. :(
Včera som dostala na ten môj zápal antibiotika, ktoré budem užívať cca 35 dní. Lekárnik mi odporučil aspoň prvých pár dní nešportovať vôbec a potom iba trochu. Určite nie v takých objemoch, v akých som zvyknutá. Snáď to aspoň bude mať požadovaný účinok.
Na slniečko môžem, ale nemám to preháňať. Do vody tiež, tam sa zase musím vždy prezliecť do suchého. Budem možno chodiť aspoň plávať - samozrejme sa musí umúdriť počasie.
Neviem si predstaviť, čo so mnou tie antibiotiká urobia. Či vôbec budem nejakej aktivity schopná.

V práci som sa od kolegyne dozvedela, že už som fakt moc chudá a mala by som prestať. Takže dobrá príležitosť na pauzu. Musím si akurát upraviť jedálniček. Som zvyknutá jesť čo sa mi zachce, vedela som, že to vybehám. Grrr.



Ale našla som si nový koníček. :) Takže aspoň niečo veselé. Začala som sa po Prahe približovať na kolobežke. Je to úžasné približovadlo. Hlavne teraz, keď máme na Evropskej tú dieru a sú rôzne výluky. Jazdíte niekto tiež? Premýšľam, že ak mi to do budúceho roka vydrží, kúpim si tú väčšiu kolobežku s kolieskami s dušou. Bude sa na nej jazdiť ešte lepšie.

Bežkyňa

7 komentárov:

  1. Jaj, tak to mne mrzí! Ten odpočinek ale opravdu přišel v pravý čas... Bohužel, zánět močového měchýře je prostě sviňa. Přeji brzké uzdravení!

    Čistě pro sebe jsem si spočítala, že jsi zhubla skoro 15 kilo! Mít 55 kg na 172 cm výšky je podle mě absolutně v pořádku a víc bych už asi nešla. Když jsem byla na konzultaci v institutu na hubnutí, dostala jsem doporučení na zhubnutí maximálně 5 - 6 kilo, aby to bylo zdravé (já mám dole asi 10 kg, ale fakt se cítím líp).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak. :) Predtým a potom, to sa vôbec nedá porovnávať. Teraz je to úplne iný život. Aj ľudia sa na teba inak pozerajú. Berú ma ako peknú a to samozrejme lichotí a dvíha sebavedomie. :)

      Odstrániť
  2. Já jezdím taky:) Je to super a rychlé po městě!Já mám skládací, takže se vejde v klidu do skříňky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto sa tiež dá poskladať. :) Ale je trochu väčšia. Mám ju iba požičanú na nejakú dobu.

      Odstrániť
  3. Pauza je taky potřeba, trošku upravíš jidelníček, a nic hrozného se nestane..můžeš třeba za pár dnů zařadit alespon procházky,kdyby ti sport moc chyběl :) a koloběžka je fajn, taky ji máme ale u nás se na ní nedá moc jezdit, protože bydlím u lesa a to není zrovna terén pro koloběžku..:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Markét ďakujem za podporu. Ona aj ta kolobežka je aspon nejaky pohyb. :) A prechádzky sú dobrý nápad.

      Odstrániť
    2. že není koloběžka do lesa?
      schválně si přečti tohle http://www.bezeckaskola.cz/blog-vaclavjun.html
      :-)
      zajímavý příběh
      ale jasně, já bych na koloběžku v lese taky nešla

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...