nedeľa 8. júla 2012

Návrat

Konečne doma. Nie, že by sme sa mali zle, ale domov som sa už tešila. :) Pred domom sme boli okolo pol siedmej. Spať sa mi už nechcelo.
Bohužiaľ ma cestou chytil zápal močáku. :/ 


Tak sedím v obývačke, pijem urologický čaj z obrovského hrnčeka, bruško mi hreje môj úžasný plyšák Eliška (nahrieva sa v mikrovlnke) a spoločnosť mi robí môj papagáj.


Dúfam, že do rána to bude dobré. Nechcem hneď po dovolenke ostať marod.. Ale nemôžem to podceniť.


Prvý podovolenkový výbeh odkladám, kým nebudem zdravá. V Šárke sa aj tak nedá behať - V pražské Divoké Šárce se zřítily kusy skály, údolí je uzavřené.

A ja idem dočítať Murakamiho knihu - O čem mluvím, když mluvím o běhání. Keď ju dočítam, napíšem aj nejaké zhrnutie.

Bežkyňa

PS: Pre lepší deň!

13 komentárov:

  1. krásný papoušek a zvířátko do mikrovlnky mám taky ale kravičku a taky jsem ji použila při těchto urologických problémech..:D..Tak se brzy uzdrav :) Mě to vetšinou po jednom dni přešlo, tak poctivě pij čajíky a bude to fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky Market, len sa bojím, že to na jeden deň nebude. Ale to je moja blbosť. Uvidíme.

      Odstrániť
  2. Tak to přrji brzké uzdravení, není to příjemné. PS: Gotyeho miluju :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Plyšáka do mikrovlnky mám taky, ale psa :D Tak ať ti pomůže :)
    Jak dlouho běháš? A jak ses rozhodla, že chceš běžet maraton? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Behám od března. :) No a rozhodla som sa.. Ani neviem ako. Proste si chcem dokázať, že to dám. Viac ma baví behať na vytrvalosť. :)

      Odstrániť
  4. Nesnáším zánět močáku. Docela dost na něj trpím a mívám ho skoro co dva měsíce! Bohužel mi ale urologické čaje nepomáhají, tak do sebe pořád cpu antibiotika :( Snad tobě pomůže a budeš moct brzo vyběhnout.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lúco to sme na tom úplne rovnako. :( Lenže z nejakého záhadného dôvodu som mala asi rok pokoj. Predtým skoro tri roky neustáleho liečenia a užívania ATB. A to ani nehovorím o tom, že to prechádzalo do gyn. zápalov. Takže ako na hojdačke. Ale tentokrát je to moja blbosť. Bola som na vstupnej prehliadke a doktorka niečo našla a mala som tam znova ísť. Ja som sa na to vyprdla..

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jé, těším se na komentář ke knize, už delší dobou ji mam na seznamu - chystám se číst (hned jak dorazím egypťana sinuheta, který mi vážně dává zabrat :D se vrhnu na něco nového ... možna na tohle )

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...