štvrtok 12. júla 2012

Genuss plus

Genuss plus - http://zabava.efkocz.cz/gennus-plus.html

Na túto mňamku ma priviedla priateľova sestra. Predávajú ju v Alberte - inde som ju zatiaľ nenašla. Výrobca je efko. Celý krásny reklamný text nájdete na stránkach hore. :)

Ja som si na ochutnávku kúpila jablko - jahoda a jablko - marhuľa. Pred chvíľou som zjedla tú jahodovú. Zloženie je 74% jablkový pretlak, 23% jahodový pretlak, 5% hroznový cukor, kyselina askorbová, kys. citrónová, šťava z čiernych ríbezlí, aroma a vitamíny C, E a B6. Celé balenie má cca 114kcal.

A je to teda moc dobré. Za mňa osobne o 100% lepšie než ovofit, ktorý som skúsila. Doma ho nechám zamraziť na skúšku. Bude to chutiť určite ako keď si kúpite dreň v obchode.

No a cena je cca 25,- kč. Keby ste ho v Alberte hľadali, našla som ho pri zelenine v chladiacom boxe.

PS: V Bille som ich v ponuke nenašla.

Bežkyňa

6 komentárov:

  1. Já jsem viděla něco podobného v Intersparu při vážení zeleniny. Taky to bylo ovocné pyré a mělo to podobný kelímek. Možná je to to samé, nijak blíže jsem to nezkoumala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to zajímavě :-) Asi se po tom poohlédnu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To jsem nikdy neviděla. Až někdy budu v Albertu, tak si snad vzpomenu. Vypadá to dobře!
    To chlapecké oblečení je pozůstatkem doby minulé, kdy jsem svoje nedostatky takhle schovávala. To volné oblečení jsem si ale hrozně oblíbila a tenhle (skate styl?) si hodně oblíbila. Připadám si hustě :D Ale mám v plánu se začít oblékat víc jak holka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lúco, určite do toho choď. Nechcem povedať, že by ti to neslušelo, to nie. Ale si krásna baba, tak sa neschovávaj do neforemných handier. :) Úplne ťa vidím v sukni a tielku alebo v šatách.

      Odstrániť
  4. vyzerá to dobre, milujem podobné produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...