streda 21. augusta 2013

Výbeh po dlhej dobe

Včera som sa konečne vyhrabala bežať po dvoch týždňoch.. Kondičku mám úplne v keli, pretože som si "prázdniny" užívala plnými dúškami. Skoro každý večer nejaké to pivko, víkendové výlety (voda, bicykel,..) a na beh nebolo toľko času. Samozrejme som nabrala aj nejaké to kilečko. :)
Do toho sťahovanie sa na Žižkov.. (Do práce to mám 15min pešo! YES!)

Situácia sa už našťastie dostáva do normálu a ja sa skúsim zase začať naplno venovať behu. Blbé je len to, že na najbližšie závody moc natrénované nemám, ale tak čo, ubehnem si ich aspoň pre radosť.

Zároveň som si pred včerajším tréningom vyzdvihla svoj set na We Run Prague 2013. Moc sa teším a o to viac ma sklamalo, že mi na tričko vytlačili nápis Just Do It, namiesto odkazu na môj blog, ktorý som pri registrácii zadala. Že to porušuje pravidlá.. OK, ale nech mi netvrdia, že mi o tom posielali mail. Nič mi neprišlo a tým pádom som nemohla nápis dodatočne upraviť..

Zabudla som si nabiť garminy, ale dali sme si cca 7-8km. Úvod sme bežali v daždi a potom nás celú cestu sprevádzala dúha. :) Bežala som posledná, cítila som sa hrozne, ale to sa zase poddá!

No a dnes ráno som bola na takom poznávaciom behu, nebehu. Hľadala som si nejaké bežecké trasy okolo Vítkova. Ubehla som asi 5km (v tuneli na cyklotrase vypadáva GPS). Vyzerá to dobre, môžem bežať buď ba Vítkov, alebo popod na Krejcárek. Bude sa to dať rôzne kombinovať a dokonca tam mám aj schody. :)

PS: Sledujte projekt Českého Rozhlasu: https://twitter.com/Srpen1968
Mrazí z toho, ale je dobré vedieť, čo sa dialo.

S najlepšími ľudmi na vode. :)

7 komentárov:

  1. to by mě taky mrzelo, kdybych na tričku nenašla svů j nápis..no jo..uvidíme se tam;) ps: za kolik asi zaběhneš těch 10km?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plán bol za 55min, ale nakoniec budem rada za obvyklú hodinku. :D

      Odstrániť
  2. určitě se zas brzo dostaneš do formy :) fíha, schody při běhání? to bych si asi nedala, mě stačej ty kopečky co běhám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj :) Môžem sa spýtať aké Garminy používaš? Lebo plánujem si nejaké kúpiť, tak či môžeš niečo doporučiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. garminy je gps? ja pouzivam len telefon a mam v nom aplikaciu runtastic a staci mi to. ma garmin nejaku vyhodu oproti mobilu?

      Odstrániť
  4. nedas fotku toho tricka?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež som pred pár dňami bola behať po dlhšej dobe. Len teda v mojom prípade bola tá pauza skoro 3/4 roka. Celkom mi to dalo zabrať. Precenila som svoje sily a ubehla som sotva polovicu toho, čo som mala naplánované. Ale to sa zase zlepší. Super je, že som mohla konečne otestovať aj svoj nový fitness náramok. To je na behanie skutočne skvelá vec. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...