sobota 8. júna 2013

Take mesačné zhrnutie cvičenia a podobne :)

Krásny deň každému! :)))
Konečne som sa dostala k napísaniu nejakého článku. Aj keď píšem len raz za mesiac, pre tento krát som si čas na toto naozaj nevedela nájsť. To je hrozne s tou školou, samé skúšky a človek nemá čas ani na seba ani na nejaké aktivity....
 Týmto článkom by som chcela zhrnúť asi celý mesiac, čo sa všetko udialo a podobne :)

Čo sa týka jedla, nejak som to flákala. Snažila som sa jesť tak akurát, ale nebolo to ono. Davala som si koláčiky, zašla som ja na vypražany syr, pizzu, hambáč ..:) Nejak som si to nestrážila :/ ale od dneska uz som zas nabehla na starý systém, už žiadne výhovorky:) Dôvodom boli hlavne skúšky, ktoré som mala v máji a tento štvrtok som úspešne zakončila semester, a tak trochu aj robota;) 
Niektoré skušky ma tak stresovali, že som nemohla ani jesť, nemala som chuť, furt som bola permanentne v nejakom strese alebo pod tlakom..takže tak :)

 Cvičiť som sa snažila celý máj, no teraz som tak 2 týždne tomu moc nedala. Nechala som si ako posledné skúšky tie najhoršie, tak som sa 2 tyždne na to riadne učila od rána do večera ( Ústavné pravo, fuj!! Ako može niekto študovať za právnika?:D ), ale asi 4x som zacvičila tak to nieje až také zlé :)
Latté Art...
Takéto ešte neviem, ale všetko bude :) hehe
Ako som spomínala, skúsila som Body Revolution od Jillian. Aj keď som si prečítala na blogu Nikki, že by som mohla rovno skočiť na tretiu fázu, dala som šancu aj druhej. Bola to celkom chyba lebo som sa pri tom nudila a vôbec ma to nebavilo. Iba to kardio sa mi zapáčilo.:) Body Revolution je trojmesačný cvičebný plán a kto by chcel vedieť, ako sa cvičí nech sa kukne tuto, na blog Nikki. Najprv som sa tretej fazy bála lebo sa mi zdala hodne náročná a neverila som si. Tak som skočila na druhú ale...nuda...Teraz som skusila aj nejake workouty z tretej fázy a škoda, že som to necvičila skôr. Je to väčšia makačka a konečne cítim, že poriadne cvičím a nie len také lážo-plážo :D 

Topánočky s eBayu :)
V máji (kveten) som začala chodiť aj do práce. Našla som si robotu v takej skvelej malej kaviarničke:) Veľmi sa tam dobre cítim a konečne sa učím robiť Latte Art (kreslenie do kávy s mliečnou penou, učím sa to sama ako samouk;) ). Šéfka je skvelá, milá, správa sa ku mne ako ku kamoške, dokonca jej musím tykať a to ma 50+ :D a mam tam takú voľnosť:) Je tam veľká pohoda a chodia tam väčšinou príjemní a pohodoví ľudia:) Asi takí, akí chodia do čajovne:) Žiadni namyslenci, pánkovia podnikatelia a pipiny :D Šéfka je vegetariánka, vyučuje jógu.. Celá kaviareň je jednoducho taká iná, asi vďaka jej prístupu hlavne :)

V mala som aj narodeniny, už mám 22:D Stará koza ;) Dostala som od priateľa nove tenisky na cvičenie, športove tričko a mikinu, že na behanie a hory:P a knihu od Dominika Dána - Studňa. Dominik Dán je slovenský spisovateľ detektívok a úplne ho od prvej knihy žeriem! Odporúčam. Detektívky sú podľa skutočnosti, ale samozrejme aj trochu prifarbené, ako všetko:P

A moje pokroky?
Keďže ma to cvičenie nebavilo a ani som nemala na seba tak čas ako by som chcela(aj ke´d som cvičila podľa plánu celý máj), nevnímam tento mesiac ako cvičebný, skôr flákaci. Fotky nemám , ale pomerala som sa a nejake menšie úbytky tam opäť sú, aj ked mne sa to pri pohľade do zrkadla moc nezdá:D A váha klesla na 67,5, jupíí :) Porovnávaciu fotku hodím asi až po 4tom mesiaci ...Apoň budú zmeny trošku viac viditeľnejšie :) Nejakú fotku pre Vás predsa len mám. A to fotku seba. Keďže už viete o mne nejakú dobu ale neviete, ako vlastne vyzerám a s kým máte tu česť, tak sa vám ukážem aj ja;)Neviem či to bude vidieť, ale mam ryšavé vlasy:) A práve som sa učila (keď sa človek učí, zrazu má strašnú potrebu urobiť hocičo, len aby nemusel kukať do kníh, že?) Takže taka momentka počas pauzičky ;)
Moje oblúbené tričko z Cypru, minulé leto tam hrozne letela pesníčka od LMFAO Sexy and I know it,  tak k tomu prispôsobili všetky tričká:) Na chrbáte je wiggle wiggle yeah :D
Tak to by bolo asi všetko :) Od dneska pilne cvičím BR fázu 3 a snažím sa nabehnúť na systém stravovania ako prvé 2 mesiace:) Keď pojdem do práce ráno sa budem snažiť si zabehať, lebo keď prídem večer domov už sa mi nechce nič :) Prajem veľa zdaru všetkým ! 
Majte sa krásne :)
Zuzka :)

8 komentárov:

  1. Váha klesla? tak vidíš, to je úžasný :)
    Jinak já si taky našla brigádičku v kavárně, moje šéfová je úžasná a je s ní strašná sranda :)
    A co se týče cvičení z toho si nic nedělej, Ústavní právo dává dost zabrat, je mi to jasné, takže tě to omlouvá. Teď se do toho dáš naplno! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, klesla..trosku aj milimetre na tele:) na to ako som to flakala aj fajn. Ja milujem pracovat v kaviarni:)kavicky, kolačiky..hlavne ziadne jedla a poobedne menu..reštiky uz nikdy viac :P Nech sa ti dari :)

      Odstrániť
  2. Ke klesající váze gratuluju! Taky zkouším BR a vzala jsem to dokonce od Fáze 1. Je to sice snadné, ale jsem si vědoma, že když cvičím sama tak třeba tricepsy nebo vnitřní stranu stehen flákám a proto jsem si řekla, že to odcvičím celé, abych se pověnovala i těmto partiím, které jindy šidím :) pravda je, že Fáze 1 je pro mě brnkačka, tak zařazuju i Cardio z dvojky. A od dneška pojedu i Workouty z dvojky, tak se trochu bojím, jak mi to půjde.

    Kavárnička musí být podle tvého popisu naprosto suprová!

    Jo a k té staré koze - co my starší, hm? co si pak máme myslet? :P k narozkám gratuluju ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem ale skor si myslim, ze ta vaha klesla zo stresu a nejedenia :)ale tajne dufam ze aj nie :D Neboj sa, fáza dva je fajn sice workou 7 sa mi zdal otrasny..ale každý po svojom :)
      Hah, no v porovnaní s inými som mladica :P dakujem :)))))

      Odstrániť
  3. Taky gratuluju k úbytku na váze a přeji ať to jde jentak dolů:-)Práce zní skvěle!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))) Ano znie a hlavne je, že sa tam aj cítim skvelo ! :)

      Odstrániť
  4. Všechno nejlepší ke krásným 22 narozkám :)
    To je super, že máš práci, která tě nestresuje, když už škola je boj ;)
    Jak se ti sportuje v botkách? Vypadají jako minimalistické, tak by mě zajímaly dojmy :)
    Na fotce ti to moc sluší ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :)Boty su fajn velmi makke a neni su ani hlucne moc keď skáčem :) dobre sa mi v nich cvičí aj všetko len na pate a kotníkoch su trosku nizsie ale uz som si zvykla :)mám v nich ešte aj vložky na beh take gélove,tak mozno aj preto..ale apson su mäkšie...ale inak sú fajn:)za tých pár šupiek sa oplatili ;)

      Odstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...