piatok 21. júna 2013

Prípravy na Olomouckou půlku (Mattoni 1/2Maraton Olomouc)

Zajtra ma čaká ďalší polmaratón. Nakoniec sa mi podarilo zohnať číslo. Plány na tréning mi ale zhatil nejaký
bacil. Cez víkend som mala mierne zvýšenú teplotu a škriabe ma v krku. Nejaké útoky na svoj osobný rekord teda neplánujem a ani nepredpokladám. Budem rada ak to dobehnem a veľa bude určite závisieť aj od počasia. :) Tie teplá mi vôbec nevadia, ale na beh to nebude to pravé orechové.
Na závode by som zároveň chcela otestovať energetické fazuľky z eshopu www.vitalcity.sk. Pár fazuliek som už vyskúšala na našom cyklovýlete a jeden balíček som si odložila práve na Olomouc. V priebehu budúceho týždňa by som sa s vami podelila o recenziu.

V Olomouci som ešte nikdy nebola, tak som beh spojila aj s príjemným a pobyt si predĺžim až do nedele večera. Rozhodla som sa pre návštevu Zoo a dúfam, že počasie bude priať. Našla som si, že o 13:30 je komentované kŕmenie surikat. :D

Mám aj jednú milú novinku! :) V stredu som sa na Univerzite v Hradci Králové zúčastnila prijímacích skúšiek  na odbor Management cestovního ruchu. Včera na webe potvrdili, že som prijatá! Takže minimálne tri roky zo mňa bude diaľková študentka. Teším sa, ale zároveň som z toho nervózna, ako to budem zvládať a všetko. No nejako to bude musieť ísť!

Hneď ako budem mať chvíľku času, napíšem report zo závodu. Tešte sa. :)

7 komentárov:

  1. Olomouc mám pár kilometrů, škoda že budu na brigádě celý víkend. Jela bych fandit!
    Gratulace k přijetí, mám radost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Preju mnoho uspechu!!! Olomoucky pulmaraton si vybrala i moje maminka jako jeji prvni, tak jsem na vas vsechny zvedavy a budu vas sledovat!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky se zítra chystám :) třeba se zase potkáme, ale asi jen na startu, já než se dobelhám do cíle, tak už budou všichni pryč :D
    Je to nějaké prokleté, mě pro změnu už cca 14 dní zlobí pravé koleno a včera jsem vyrazila do práce v lodičkách a rozedřela jsem si levou patu, jinými slovy, jsem v nejlepší kondici na půlmaraton :D Budu ráda když doběhu :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super! Skusime sa najst. :) A za kolko to skusis dat? :)

      Odstrániť
  4. Určitě! :) Ráda bych to dala pod 2:15, ale když koukám na tvůj čas z KV, tak ti asi opravdu jen zamávám na startu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taktéž běžím, už se nemůžu dočkat. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S tou prípravou teraz veľmi bojujem. Respektíve v zime, kedy je u nás také počasie, že sa fakt nedá vybehnúť. Trochu mi to kompenzuje bazén, kam chodím plávať a do sauny potom regenerovať. Ale čo sa budeme rozprávať, nie je to úplne to pravé orechové. Každopádne sa teším, až bude o pár týždňov dlhšie a konečne bude také počasie, že človeka neodfúkne vietor. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...