nedeľa 28. apríla 2013

Běh pro světlušku 2013 a také malé zhrnutie

Pár dní som sa neozvala, ale nebojte, nič sa nedeje a stále tu som. :) Len ako je pekné počasie, nejako sa stále niekde flákam.
V Oščadnici sa k nám na hoďku
pridala kámoška.
Minulý víkend som strávila s kamarátkou na Slovensku v Oščadnici. Bol to úplne luxusný víkend, bývali sme v apartmáne a mali sme tam aj saunu! Pohyb som mala iba dve prechádzky, moc sa nám nič nechcelo. :)
V pondelok práca a večer rehabilitácia u mojej skvelej fyzioterapeutky - ASFyzio. Zmenila som trochu bežeckú techniku, tréner ma upozornil na chyby a pobolievajú ma z toho okostice, tak mi ich pomasírovala.

V utorok som bola na Nike tréningu. :) Bára s Pavlom nás pekne potrápili, pár krát sme na rôzne spôsoby vybehli a vyskákali schody na letnú, bežeckú abecedu, šprinty, štafetu v tímoch súťažne a v pauze posilko a na koniec drepy, kliky a súťaž, kto prvý dobehne späť do obchodu. Takto ma telo už dlho nebolelo. :D Po tréningu do hospody s našou super partou na zaslúžené osvieženie. :) Až teraz som zistila, že nefiltrovaný Staropramen je 12-tka a prečo mi to tým pádom vždy tak udrie! :D


Streda bola v znamení Běhu pro světlušku! Konal sa už druhý ročník tejto úžasnej akcie pre nadáciu Světluška, ktorá pomáha nevidomým. S kolegyňou sme sa zúčastnili už ročníku prvého a moc sme sa tešili na ďalší beh. Ja som si chcela trhnúť svoj osobáčik, ale zišlo sa nás skoro 2000 a ako môžete vidieť na mojich medzičasoch, prvý kilometer sme sa skôr predierali davom a na konci sa mi rozviazala šnúrka a potom som to zabudla vypnúť. Oficiálna časomiera nebola, v každom prípade som noc predtým moc nespala a vôbec som sa necítila vo forme. Ešte z tréningu ma všetko bolelo! Potom som utekala domov, baliť sa na cestu na Slovensko k rodičom.


Oslavujú obaja jubileum. :) Takže štvrtok som strávila na ceste. V piatok sme vyrazili na Veľký Rozsutec do Malej Fatry, ale dole sme si všimli, že kvôli hniezdeniu vtákov je cesta na Rozsutec uzavretá, na poslednú chvíľu sme zmenili plán a vyliezli sme na Stoh hneď naproti Rozsutcu. Cesta do sedla bola v pohode, topili sa snehy, voda sa liala dole, všade kvitol šafrán. :) Ale v sedle neskutočne fučalo! Tu sa cesta delila a časť chodníka na Stoh bola v lese a sneh sa tam ešte nestihol roztopiť. Takže sme sa celkom zapotili, kým sme sa tým občas skoro metrovým snehom prebrodili. Našťastie to bolo iba pár desiatok metrov. Hore sme si museli nájsť závetrie aby nás neodfúklo dole, dali sme si desiatu a našla som s O. kešku - STOH. Som asi nejaká divná, ale pekne mi to dalo zabrať. Musím viac spať a regenerovať.

Veľký Rozsutec

V sobotu som si vybehla iba nejaké necelé 2km a poobede bola oslava. Myslím, že veľmi vydarená. Keď ocino spracuje fotky, hodím vám sem nejakú spoločnú so ségrou. :) Dnes som úplne tuhá, tak sme sa boli iba prejsť a nájsť jednu novú kešku v okolí - Jahodnícke háje. Mám z nej radosť, pretože som našla svoj prvý trackovací predmet. :) Dokonca ešte ani nebolo zalogované, že tam je, bolo to prekvapenie.
Teraz sa už iba flákam, bolí ma hrdielko, dúfam, že to do zajtra prejde, nechce sa mi byť chorá.

A na koniec jednu fotečku v nešportovom. :) Takto som sa vyparádila v pondelok do práce.


14 komentárov:

  1. v Oščadnici muselo být hezky!:) a sauny miluju, běhu jste si užily koukám!
    v nesportovním jsi neuvěřitelná kočka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc Ti to sluší :-) Jsem zvědavá na další fotky :-) Krásné dny Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Heh, neviem preco mi ta fotka pripomenula vojvodkynu Kate :-)

      Odstrániť
    2. Jeee, to dakujem, sa budem cervenat. :D

      Odstrániť
  4. Mě se líbí nejen šaty, ale hlavně ty vláskyyy!!!! Proš já se vždycky nechám ostříhat :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) No aj mna to obcas napadne, ale vzdy radsej pockam, kym ma ta strihacia nalada zase prejde. :D

      Odstrániť
  5. Paradoxne tento rok bude beh pre svetlušky prvé, ktorého sa tento rok zúčastním. Ale teda musím sa dostať trochu do formy. Veľa teraz chodím na bazén, pretože plávanie na mňa fakt veľmi dobre funguje. Ale ako čo si budeme, občas je to makačka a dostať sa do fromy fakt nie je jednoduché. Ale myslím si, že mi potvrdí každý športovec. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...