štvrtok 14. februára 2013

Konečne doma! A prvý fotojedálniček :)

Už som sa nemohla dočkať príchodu domov. :) Asi to bude zase dlhší príspevok, ale začnem pekne poporiadku. V utorok som si bola v tom krásnom snežení zabehať. Nechcelo sa mi ani trochu, ale prinútila som sa a ten pohľad stál za to. Musela som sa zastaviť a odfotiť si to. Dokonca som jedno koliesko ubehla s asi trénujucimi fotbalistami. Ale boli to másla, ubehli len toho 1,5km a po dobehu hovorili niečo o klobáse za odmenu. :D Po behu som mala dohodnutú večeru s V. a M., šli sme do meštianskeho pivovaru. Konečne poznám v Bratislave ďalší poriadny podnik. :) Neodolala som a dala som si kapustnicu a pirohy s lekvárom posypané makom. :D Ukážková večera, ale bola vynikajúca!


Kuchajda
V stredu som sa už iba balila a zastavila som sa v tchibe, pre nové veci. Ani nechcite vedieť, koľko som tam utratila, našťastie všetko strašne potrebujem, vôbec to nebol zbytočný nákup a hneď ako som dnes prišla domov, tak som väčšinu vecí využila pri pečení muffinov. :D Kúpila som si tam silikónové formičky na muffiny a na bábovky, misky na robenie cesta, dávkovač cesta (super vecička), metličku a zaváraninové poháre. :) Najhoršie je, že  majú kopu pekných vecí aj budúci týždeň. Nesmiem tam ísť. :D


Úplne najväčšiu radosť som však mala po príchode domov. :) Čakal ma doma darček (vraj nie valentínsky, toho O. neoslavuje) na privítanie. Nové sluchátka do práce, výborný višňový likér, ktorý chutí ako môj obľúbený mošt, ale je s alkoholom a gerbery. :) Ja som na privítanie upiekla muffinky, recept s fotkami sem dám zajtra počas dňa, ale môžete sa tešiť, sú plnené!

Dnes som sa rozhodla vám aj ukázať svoj zajtrajší jedálniček, okrem raňajok, tie si pripravím až ráno. Mám v pláne si dať celozrnný chlieb, cottage, morčaciu šunku, uhorku a paradajku.

Na desiatu musli, sušené brusnice, cornflakes a jogurt.
Na obed celozrnný kuskus so sušenými paradajkami,
uhorkou a paradajkou. V pozadí kefír na olovrant.
Večeru si vymyslím až doma zajtra večer. BTW máte nápad, čím si ten kefír ochutiť?
No a na koniec ešte dnešný beh. Som s ním veľmi spokojná, po dlhej dobe pekné časy a ani to nebolelo. :) Pôvodne som chcela bežať iba k priehrade a späť, ale chcela som si nadbehnúť pár metrov, aby mi to vyšlo na 8km a zabehla som do šárky. Nejako sa mi už potom nechcelo otáčať a ubehla som to celé. Najpyšnejšia som na seba za to, že som vybehla ten obrovský krpál bez pauzy. Hore som už mala úplne stuhnuté svaly, ale zvládla som ešte ôsmy km dať za 6.13. :)



9 komentárov:

  1. běhání stálo za to, to je fajn :)
    večeře zní zajímavě :) škoda že nemáš fotečku:P
    silikonové formičky jsou super vynálezem! a dárečky jsou krásné :)))
    tvé plány na zítra - mňam!
    kefír ničím neochucuju, takže ti neporadím :(
    za vyběhnutí krpálu (nejen toho) jsme na tebe pyšné aj my! jsi šikula :)
    měj se krásně

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ho tiež neochucujem, ale napadlo mi si tam dať trošku džemu napr.? Nabudúce si do neho mixnem banán, len teraz doma žiadny nemáme. :)
      Inak formičkám som sa vyhýbala a nakoniec sú fakt fajn. :)

      Odstrániť
    2. s rozmixovaným ovocem je fajn! :)
      já si jím třeba i ráda ovoce zalévám, s musli

      Odstrániť
  2. Tchibo je zlo! :D Radši jsem si odhlásila jejich newslettery a na jejich stránky se nedívám. :D
    S fotbalisty máš pravdu - na to, že musí dost běhat, toho moc nevydrží. S jedním kamarádem jsem byla běhat a po 2 km už nemohl!!! A ani intervaly, které by jim měli jít nejvíc, pohořel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi by som si ich mala tiež zablokovať. :D

      Odstrániť
    2. Panejo, koukám že na Tchibo vir netrpím jen já :D :D To mě vlastně těší, že nejsem sama úchylná :D :D

      Odstrániť
  3. tyjo, taky bych takhle chtěla umět běhat! :) super jídelák ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rozmačkaný banán, džem, med, javorový sirup... Já to ráda mixuju s ovocem (ale to se nedá udělat v práci - pokud tam nemáš mixér) Samotný kefír mi nejde, ale jak do něj něco přidám, tak si vrním blahem :D :D
    Vůbec mi tenhle týden nevychází běhání, ale strašně nerada bych ty běhy vzdala, takže to budu asi muset nějak upravit nebo nějaký běh vynechat... Ale 16.3. prostě běžím závod :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja si kefír ochucujem buď ovocím, že to rozmixujem, alebo v ňom rozmiešam džem alebo len šťavu z nejakého kompótu :-D. Med mi v ňom ale vôbec nechutí.

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...