piatok 13. júla 2012

Antigravity jóga Brno

Článok o aerojóge vás mnohé nadchol. Na konci článku som vtedy pridávala aj odkaz na lekcie antigravity jógy v Brne. Vtedy však web ešte nefungoval.


Dnes už lekcie v brnenských priestoroch prebiehajú a ja by som vás rada pozvala. Viem, že medzi čitateľmi blogu sú aj brňáci/brňačky. :)

Lekcie sa konajú v priestoroch Flash Boulder Baru na ulici Jaroslava Foglara 13. Je to neďaleko zastávky Nemocnice Milosrdných bratří.


Oproti obrázkom z Pražského domu jógy si môžete všimnúť, že v Brne používajú iné hamaky. Sú z leteckého hodvábu a nemajú úchyty.
Za mňa osobne sa mi tieto hamaky páčia viac. Pripomínajú mi hamak, ktorý som videla na kurze závesnej akrobacie, na ktorom som bola na jar. Lepšie sa prispôsobí telu a nezarezáva sa práve vďaka pružnosti.


Budúci týždeň sa cvičí v utorok o 18:00, v stredu o 9:00 a 17:30 a v piatok o 18:00. Cvičiteľkou je moja známa Veronika.
Zo začiatku sa na lekciách bude venovať preťahovaniu a posilovaniu a relaxu na konci.
Cena lekcie je 150,- Kč, ale skušobnú hodinu môžete navštíviť za 100,- Kč.


Pre viac informácií navštívte webové stránky - www.antigravitybrno.cz. Prípadne môžete napísať na email do-formy@do-formy.cz.
Dúfam, že sa vám bude páčiť. Hlavne sa nebojte, nie je to tak náročné, ako to možno vyzerá. :)

Bežkyňa

11 komentárov:

  1. to mě úplně fascinuje, určitě bych to někdy chtěla zkusit, v našem městě bohužel nic takového není ... myslím ani nebude :D, ale třeba až budu na vš, budu navštěvovat kurzy, ach ach ... působí to elegantně a musí to dělat obrovskou radost páteři!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to fakt skvelé. :) do akeho mesta sa chystáš na VŠ?

      Odstrániť
  2. Ty jooo! Se svojí šikovností bych se bála, že si natluču :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach, to vyzerá skvelo, škoda že u nás také nič nieje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem, určite pozriem :) BTW ďakujem aj za komentár, behávam popri Riverparku od Lafranconi mostu k Starému, na Železnej studničke, ale najobľúbenejšie je to na hrádzi popri takej pešej zóne v Petržalke...Rada striedam trasy, jedna ma nebaví :) A na Kuchajde je to dobré?Chystám sa tam niekedy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak včera jsem tuto super novinku vyzkoušela a musím říct jedno slovo - bomba! :) Díky za doporučení. (více na mém blogu)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...